دانشبنیانها برای حل مشکل کسری بودجه وارد میدان شوند
حجتالاسلام مهدی باقری ظهر امروز (۳٠ آبانماه) در جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج که در سالن اجتماعات مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که در این حوزه کار میکنند شاید محصولات تولیدی آنها کم باشد ولی این تولیدات برکت زیادی دارد که محصولات حوزههای دانشبنیان و فنآورانه از جمله این تولیدات است.
وی افزود: در سال ۱۳۰۴ قانون حمایت از اختراعات تصویب شد و پس از آن قانون اجرای اختراعات، ثبت اختراعات و ایدهها در طول دهها سال تصویب شده و عضویت در پروتکل مادرید، کنوانسیون پاریس، معاهدات همکاری و … اتفاق افتاده و حال قانون حمایت از مالکیت صنعتی در صحن مجلس در حال بررسی است.
این مسئول با بیان اینکه قانون جدید به دنبال حمایت از فرآیند و فرآورده است، ادامه داد: این قانون برای فعالان حوزه حق تلقی میشود و این به دلیل اهمیت این موضوع است. اگر به سمت مسائل فناورانه حرکت نکنیم، با مشکل مواجه خواهیم شد، زیرا روشهای سنتی دیگر پاسخگو نیست.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی خواستار مطالعه قوانین توسط فعالان بخش علمی شد و تاکید کرد: فعالان بخش علمی و فناوری کشور به جای اینکه منتظر حمایت باشند و گلایه کنند، قوانین موجود را مطالعه کرده و حق قانونی خود را از مسئولان ذیربط مطالبه کنند.
باقری با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور در بخش بودجه، یادآور شد: در حال حاضر کشور ۳۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد، به عبارت دیگر به اندازه کل بودجه کشور کسری داریم تا علاوه بر پرداخت بدهی، درآمد و هزینههای امسال برابر باشد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کشور، هیچ سیاستمداری به اندازه رهبر معظم انقلاب به علم اهمیت نمیدهد، خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان میتوانند با ورود در اقتصاد، این مشکل را حل کنند. ورود به شرکتهای دانشبنیان علاوه بر افزایش درآمد، اعتلای کشور را به همراه دارد و افراد با این دو هدف میتوانند وارد حوزه دانشبنیان شوند.
پایان خبر / تاریخ ما