گلایه استاندار از تعلل یکساله شهرداری شهرکرد در راه‌اندازی میدان میوه و تره‌بار

اقبال عباسی ۳۰ آبان‌ماه در جلسه ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار در مرکز استان، اظهار کرد: راه‌اندازی این میادین به شهرداری شهرکرد واگذار شده بود، اما متاسفانه شاهد تعلل یکساله شهرداری در این خصوص بودیم و شهردار نیز به‌عنوان فردی که باید در این زمینه پاسخگو باشد در دو جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار غایب بود و این نشان‌دهنده عدم مسئولیت‌پذیری این نهاد است.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: یک تعاونی در بخش خصوصی برای احداث میادین میوه و تره‌بار در مرکز شهرکرد اعلام آمادگی کرده است، بنابراین این مسئولیت به این تعاونی واگذار می‌شود، اداره‌کل راه و شهرسازی نسبت به بحث تامین زمین مورد نیاز برای احداث میدان میوه و تره بار در شهرکرد اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با تاکید بر اینکه رصد و نظارت بر بازار باید در اولویت بازرسان سازمان صمت، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی قرار بگیرد، عنوان کرد: مسئله احتکار کالاهای اساسی و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها باید در بازرسی‌ها مورد توجه قرار بگیرد تا در بحث عرضه و تقاضا اختلال ایجاد نشود.

عباسی با اشاره به شبکه تهیه و توزیع کالاهای اساسی، توضیح داد: این شبکه در کشور راه‌اندازی شده است و سازمان جهادکشاورزی باید این سامانه را رصد کند، در این شبکه بحث ورود، توزیع کالا و قیمت مشخص است.

جلوی بی‌نظمی در کشتار مرغ گرفته شود

در ادامه الله‌کرم نصیری- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بحث احداث میادین میوه و تره‌بار از یکسال گذشته در دستور کار جلسه ستاد تنطیم بازار استان قرار گرفته است، اظهار کرد: متاسفانه تعلل‌های بسیاری را از سوی شهرداری شهرکرد شاهد بودیم و به‌هیچ عنوان از عملکرد متولیان در این حوزه رضایت نداریم و این کار به کندی و لاکپشتی پیش می‌رود.

وی بیان کرد: اهمیت احداث میادین میوه و تره‌بار برای شهردار جدید شهرکرد و اعضای شورای شهر تبیین شد، اما در دو جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار شهردار باوجود تاکیدات حاضر نشد، یک تعاونی در بخش خصوصی برای احداث میادین میوه و تره‌بار در مرکز استان اعلام آمادگی کرده است که همزمان با عرضه میوه و تره‌بار بحث صادرات را نیز پیگیری می‌کند.

نصیری در ادامه در خصوص کشتار مرغ در چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: کشتار مرغ باید بر اساس نیاز روزانه بازار صورت بگیرد، اما شاهد کشتار بیش از دو برابر نیاز استان بودیم، این مسئله باید توسط سازمان جهادکشاورزی کنترل شود تا بی‌نظمی در کشتار مرغ به‌وجود نیاید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان با بیان اینکه شاهد ورود روغن‌های موتور تقلبی به بازار هستیم، گفت: بازرسان سازمان صمت باید نسبت به جمع‌آوری این روغن‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.