توسعه متوازن رشتهای در شاخه فنی و حرفهای نیاز جامعه است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما- علیرضا کمرئی اظهار کرد: خوشبختانه در راستای انجام مسئولیت اجتماعی، دستگاههای مختلف به کمک آموزش و پرورش آمده اند که نمونه آن راهاندازی هنرستان هنرهای زیبای زاهدان با همکاری و حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان است.
وی با اشاره به اهمیت هنر و آثار هنری در جامعه افزود: هنر و آثار تولیدی در این رشته قرابت زیادی به خداوند و قدرت آفرینش دارد چرا که هنرمند همه توانایی های ذهنی و روحی خود را ترکیب می کند تا اثری بدیع و خلاقانه بیافریند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش آموزان تحصیل کرده در رشته های مهارتی و هنری انتخابی هوشمندانه داشته اند که تاثیر مستقیمی در موفقیت شغلی آنان در آینده خواهد داشت.
کمرئی خاطر نشان کرد: این انتخاب سرنوشت ساز با انگیزه، ذوق و روحیه دانش آموزان در ارتباط است.
وی با بیان اینکه هنر ابزاری تاثیرگذار در انتقال پیام به جوامع است، گفت: یک اثر هنری در یک لحظه ذهن و روح افراد را تحت تاثیر قرار میدهد و اثری ماندگار در انسان خواهد داشت.
علیرضا کمرئی همچنین در گفتگوی دو طرفه با دانشآموزان حاشیه شهر زاهدان، با ابراز خرسندی از حضور در اینگونه مدارس، نگاه و توجه ویژه همه مسئولین و دست اندرکاران به مناطق دور دست و کمتر توسعه یافته را بسیار مهم و ضروری دانست.
وی گفت: شما با شرایط ویژه ای که دارید معدن و منبع کمالات عاطفی و فرهنگی هستید.
وی افزود: از هر فرصتی که در اختیار دارید و می توانید برای رشد و بالندگی و توسعه فکری و فرهنگی خود بهره گیری نمایید چرا که بهترین زمان زندگی فردی و اجتماعی و تحصیلی تان در حال سپری شدن است.
کمرئی ادامه داد: باید همه با هم تلاش کنیم تا با توسعه عدالت آموزشی در جای جای ایران اسلامی همه دانش آموزان از شرایط مساوی و امکانات و بسترهای موجود بهره مند شوند.
وی با اشاره به وجود برخی موانع فرهنگی در مناطق حاشیه نشین برای ادامه تحصیل دانش آموزان بیان داشت: روحیه مطالبه گری و تقاضا برای تحصیل باید ابتدا در دانش آموزان شکل بگیرد و سپس دانش آموزان باید تلاش کنند تا اطرافیان خود را تحت تاثیر قرار دهند.
در این گفت و گوی صمیمانه دانش آموزان نیز به بیان نقطه نظرات و درخواستهای خود پرداختند.
پایان خبر / تاریخ ما