۵۱ درصد کل جمعیت ملایر واکسینه شدند
دکتر محسن ترکاشوند در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما؛ با اشاره به اینکه تا امروز دوم آذر ماه حدود ۶۸ درصد کل جمعیت شهرستان دز اول و حدود ۵۱ درصد کل جمعیت شهرستان دز دوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند، افزود: در رابطه با دز سوم نیز تا امروز به سه هزار نفر دز یادآور تزریق شده است.
وی با بیان اینکه هنوز ۵۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان واکسن نزده اند و این موضوع ما را در وضعیت شکنندهای قرار میدهد، تصریح کرد: برای اینکه به ایمنی برسیم باید حداقل ۸۵ درصد کل جمعیت شهرستان ملایر دز اول و دز دوم واکسن کرونا را تزریق کنند.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در حال حاضر وضعیت رنگ بندی، ملایر زرد است اما خطر نارنجی شدن را دارد، ادامه داد: تزریق واکسن، رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، زدن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی همچنان باید در اولویت مردم باشد.
ترکاشوند با بیان اینکه در سطح شهر ملایر ۱۱ مرکز واکسیناسیون و در کل شهرها و روستاهای تابعه کلیه مراکز جامع سلامت، خانههای بهداشت و… در حال تزریق واکسن کرونا هستند، خاطرنشان کرد: تا کنون حدود ۸۲ درصد افراد بالای ۱۲ تا ۱۸ سال در شهرستان دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند و روند واکسیناسیون ادامه دارد.
۴۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های ملایر بستری هستند
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر در رابطه با آمار بستری بیماران کرونایی در این شهرستان، افزود: تا امروز صبح ۴۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های امام حسین(ع) و غرضی بستری هستند، تعدادی از بیماران کرونایی نیز به صورت سرپایی داروهای تخصصی خود را دریافت می کنند.
وی تأکید کرد: بین ۸۵ تا ۹۰ درصد بیماران کرونایی فوت میکنند که یا اصلا واکسن نزده اند و یا دز دوم را دریافت نکردهاند، بنابراین توصیه ما بر تکمیل روند واکسیناسیون و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر افراد بالای ۶۰ سالی که چهار ماه از تاریخ تزریق واکسن های سینوفارم و یا برکت آنها گذشته می توانند برای تزریق دز سوم به مراکز واکسیناسیون ما مراجعه کنند، گفت: قطعا با تزریق دز سوم، افراد به ایمنی بالای ۹۰ درصد می رسند.
ترکاشوند در مورد میزان ابتلا به کرونا در کادر درمان شهرستان از ابتدای این اپیدمی تاکنون، اظهارکرد: ۴۰۰ نفر مبتلا شدند و فوتی نداشتیم، همچنین در حال حاضر ۲۰۰ بهورز در روستاها و ۲۷ مرکز جامع سلامت در بحث بهداشت محیط از مراکز و مدارس سطح روستاها بازرسی و بازدید دارند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه روزانه سه تیم ستادی و حداقل ۱۵۰ نفر از همکاران ما در حوزه بازرسی از مدارس و سایر اماکن در سطح شهر و روستاها با ستاد مقابله با کرونا همکاری دارند، افزود: در حال حاضر جهان در وسط ” کرونا” قرار گرفته است و مردم باید بدانند که این بیماری هنوز تمام نشده و همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در مسیر مقابله با کرونا متناسب با شرایط جامعه و نیازمندیها، روشهای ما نیز متفاوت و متغیر میشود، گفت: از یکم آذر ماه محدودیتهای هوشمند اعمال شده و در بانکها، مدارس، ادارات، اتوبوسها، هواپیماها، قطار و سایر وسایل حمل و نقل عمومی نظارتهای خاصی صورت میگیرد.
ترکاشوند از نظارت مستمر کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان از مدارس و محیطهای آموزشی خبر داد و گفت: برای هر مرکز آموزشی متناسب با تعداد دانش آموزان پروتکلهای خاصی تعریف شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ورود دانش آموزان به مدرسه و آغاز فعالیت آنها یک ” تیغ دو لبه” است و مسئولین، والدین و دانش آموزان باید مراقبتهای جدی داشته باشند، خاطرنشان کرد: طبق مصوبات ستاد کرونا تزریق واکسن برای افراد بالای ۱۲ سال ضروری بوده و معلمان و کلیه پرسنل مدارس باید حتما دز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با طرح ” شهید سلیمانی” با تقدیر از پای کار بودن بسیج در بحث مقابله با کرونا، گفت: بسیجیان در قالب این طرح در زمینههای بیماریابی، مراقبت از بیماران، تزریق واکسن در مراکز واکسیناسیون و ثبت اطلاعات کمک شایان توجهی به ما کردند و این همکاری همچنان ادامه دارد.
پایان خبر / تاریخ ما