راهکارهایی برای پیشگیری از بروز خشونت خانگی
شهین لنگری در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما اظهارکرد: وقتی کـه همـە اعضـای خانـواده زمـان آزاد دارنـد، فرصتـی اسـت بـرای دور هـم جمع شـدن و مشـغول یک بـازی یـا سـرگرمی شـدن. فعالیت هایی مانند فیلـم دیدن، بازی کـردن، یا حتی نوشـیدن یک فنجـان چـای و فعالیت هـای مشـابه آن، ضمـن اینکـه فضایی شـاد ایجـاد می کننـد، موجب می شـود تـا فرصتـی بـرای بـروز کدورت پیـدا نشـود.
وی همچنیـن تصریح کرد: در حین بـازی ممکن اسـت، اختـلاف نظرهـا فرامـوش شـوند و دلخوری هـا رفع شـود و بـرای زمان هایـی کـه امـکان بـازی دسـته جمعی وجـود نـدارد نیـز سـرگرمی هایی بـرای خود فراهـم کنیـد. مطالعـه، دیـدن فیلم، آشـپزی، کارهای دسـتی و غیـره می توانند زمان شـما را به صـورت مفیـد پـر کنند.
لنگری ادامه داد: بـه میـزان کافی اسـتراحت کنید و سـعی کنیـد زمانـی را بـه ایجـاد آرامـش بـرای خـود اختصـاص دهیـد زیرا بسـیاری از تندخویی هـا و خشـونت، هنـگام خسـتگی و اسـترس بـه وجـود می آینـد.
وی بیان کرد: از مـواردی کـه زمینه سـاز نگرانی تـان می شـود اجتنـاب کنیـد، ورزش و مدیتیشن تحـرک و فعالیـت فیزیکی، در تخلیۀ انرژی های منفی و ایجاد آرامش مؤثر هسـتند.
این مقام مسئول تاکید کرد: مدیتیشـن هـم موجـب آرام شـدن ذهـن و در نتیجـه کاهش اسـترس و فشـار روانی می شـود و همچنین متخصصان توصیـه می کننـد در طـول مـدت خانه نشـینی از ورزش و تمرکز ذهنی، غافل نشـوید.
وی با اشاره به اینکه گاهـی براثـر بیـکاری، موضوعاتـی فراموش شـده در گذشـته، راه خـود را بـه ذهن ما و سـپس بـه مکالمـات مـا پیدا می کننـد، گفت: مباحث و اختلافاتـی که در گذشـته تمام شـده اند را رها کرده و از تازه کـردن آن هـا خـودداری کنیـد؛ همچنین از بـه چالـش کشـیدن یکدیگـران بـه ویـژه در موضوعـات اعتقـادی و سیاسـی اجتنـاب کرده و تلاش کنیـد تا خاطـرات خوب و شـیرین را مـرور و برای آینـده برنامه ریـزی کنیـد و زمـان حـال را بـه آمـوزش و تقویـت جسـمی و روانـی خـود مشـغول باشید.
لنگری افزود: برخـی فعالیت هـا کـه زیـاد جـدی نیسـتند را با هـم انجـام دهیـد؛ بـرای مثـال آشـپزی کردن می توانـد فعالیتـی خوشـایند و مفرح برای اعضای خانواده باشـد و بیشتر مواقع فعالیت های مشـترک شـاد را در خانـه گسـترش دهیـد و بـرای انتخـاب فعالیـت و نحوه انجـام آن نظرسـنجی کنید.
پایان خبر / تاریخ ما