پنلهای خورشیدی همراه برای اقلیمهای مختلف ایران ساخته شد
محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید پنل های خورشیدی برای اقلیم های مختلف ایران شدند.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از معاونت علمی و فناوری، با توجه به هزینه های بالای انرژیهای فسیلی، استفاده از پنل های خورشیدی در کشورهای فناور به راهبردی اجتناب ناپذیر تبدیل شده است.
پکیج خورشیدی همراه، سامانه ای است که به صورت پنل، باتری و واحد شارژ طراحی شده است. سامانهای که برق را از طریق نور خورشید ذخیره کرده تا در طول شبانه روز و برای کارهایی که نیاز به برق است نظیر شارژ گوشی موبایل و تبلت و … از آن استفاده شود.
این سیستم به اندازه ای قدرتمند است که می تواند از نخستین لحظه تابش نور خورشید تا غروب، یک پنکه زمینی را به آن وصل و در تمام این مدت آن را روشن نگه داشت. همچنین وسیله ای کارآمد برای خانواده ها در زمان هایی چون قطعی برق یا اماکنی که دسترسی به برق ندارند، به شمار می رود.
این پکیج در سه مدل ۵۰ وات، ۱۰۰ وات و ۱۰۰ وات پلاس طراحی شده است که در مدل ۱۰۰ وات آن می توان تا ۱۰۰ آمپر باتری جداگانه به آن وصل کرد و خدمات بیشتری در طول شبانه روز از آن گرفت.
از امکانات این دستگاه می توان به سه عدد پنل ۵۰ وات منوکریستال همراه با پایه نگهدارنده، سه عدد لامپ ۷ وات با نوردهی بالا به طول سیم ۴ متر همراه با کنترل قطع و وصل روشنایی بر روی دستگاه و سرپیچ اشاره کرد.
این دستگاه همچنین از دو عدد یو اس پی جهت شارژ موبایل و تبلت با قابلیت اتصال باتری خارجی برخوردار است. صفحه نمایش این دستگاه با نور پس زمینه قادر است اطلاعاتی همچون ولتاژ باتری، اتصال پنل و نمایشگر خروجی ها را نشان دهد.
از اهمیت های دیگر این دستگاه، سادگی حمل آن است که زمینه های کاربردی بسیاری را فراهم کرده است. این دستگاه حتی برای کسانی که در وضعیت های خاص اقلیمی نظیر جنگل و بیابان اشتغال دارند نیز کارآمد بوده و آنها می توانند تا چند سال از این وسیله استفاده کنند.