افزایش ۹ برابری دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی دزفول
دکتر محمدرضا عصاری در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، در خصوص میزان محقق شدن برنامه این دانشگاه، اظهار کرد: در برنامههایی که در هر مجموعه وجود دارد، ابتدا توجه به سمت ترمیم و تکمیل زیرساختهای فیزیکی است. در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اصلاح ساختار بودجه، توسعه فضای فیزیکی، توسعه ساختار سازمانی و آموزش را مد نظر قرار داده بودیم.
وی با اشاره به افزایش سرانه دانشگاه، افزود: بودجه دانشگاه، در هشت سال گذشته بیش از هفت برابر شده است و باید توجه داشت که توانمندی مالی، یکی از زیرساختهای اصلی توسعه هر مجموعه است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: در بخش توسعه فضای فیزیکی، اولین کار ایجاد طرح جامع فضای کاربردی بود؛ در واقع توسعه فضای فیزیکی دانشگاه بر مبنای طرح فضای جامع کالبدی احداث شد تا از موازیکاری پیشگیری شود. فضای فیزیکی دانشگاه در این چند سال از ۲۳ هزار مترمربع اکنون به بیش از ۵۵ هزار مترمربع رسیده است. در تشکیلات سازمانی نیز بازنگری شده است.
وی در خصوص رشد علمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول افزود: سرانه مقالات این دانشگاه ۰.۲۳ درصد بوده که اکنون به ۱.۴ رسیده است. تا هشت سال پیش همه اعضای هیات علمی دانشگاه، نیروهای جوان بودند اما در شرایط فعلی، ۶ درصد از اعضای هیات علمی در مرتبه دانشیاری هستند و پیشبینی میکنیم تا پایان سال ۱۵ درصد از اعضای هیات علمی به مرتبه استادیاری میرسند؛ یعنی نسبت دانشیار به استادیار افزایش پیدا خواهد کرد. دانشجویان دانشگاه نیز بیش از دو برابر شدهاند؛ هشت سال پیش حدود یک هزار و ۶۰۰ دانشجو داشتیم که این تعداد اکنون به بیش از ۳ هزار دانشجو رسیده است.
عصاری با اشاره به افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز افزود: تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی تقریبا ۹ برابر شده است.
وی بیان کرد: اگر همه اینها را در کنار یکدیگر بگذاریم، بر اساس برنامهای که برای توسعه زیرساختهای دانشگاه در نظر گرفته شده بود، میتوان گفت برنامههای دانشگاه با کمک همه عوامل و دستاندرکاران مقدار قابل توجهی و در برخی حوزهها بیش از انتظار، تحقق پیدا کردهاند و بستر آمادهای برای ایجاد جهش فراهم شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پایان با اشاره به نزدیک شدن این دانشگاه به استانداردهای لازم، گفت: در پایان سال ۱۴۰۱، ۲۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه از استادیاری به مرتبه دانشیاری و استادی خواهند رسید.
پایان خبر / تاریخ ما