به این ۱۰ پیشنهاد در پاییز فکر کنید
مریم نوابزاده در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما اظهار کرد: با پیشنهادات سلامتی میتوانید حتی در روزهای دلگیر پاییز نیز سرحال و بانشاط باشید.
وی افزود: صبحها به محض بیدار شدن از خواب، خود را در معرض نور خورشید قرار دهید؛ صبحانه را هوشمندانه انتخاب کنید؛ تخم مرغ، حلواارده، عسل و املت گزینههای خوبی هستند؛ مراقب باشید بدنتان دچار کم آبی نشود تا دچار خشکی پوست، گیجی، سردرد و… نشوید.
نواب زاده ادامه داد: اگر صبح زود بیدار شدید و احساس خستگی کردید قبل از ناهار چرت کوتاهی(قیلوله)بزنید؛ عمیق تر نفس بکشید تا اکسیژن بیشتری دریافت کنید و تنش عضلات و استرستان کم شود و از دمنوشهای انرژی بخش مانند پونه، زنجبیل، زعفران، دارچین، هل و بابونه بهره بگیرید.
وی بیان کرد: تحرک بدنی تان را بیشتر کنید تا موجب افزایش جریان خون به مغز و تمام بدن شود؛ از میوه و سبزیجات فصلی مانند کدوحلوایی، هویج، کلمها، گلابی و سیب غافل نشوید؛ برای انجام کارهای مورد علاقه تان وقت صرف کنید تا حالتان خوب و انرژی تان زیاد شود و بعد از شام دیگر سراغ موبایل و کامپیوتر نروید تا دچار اختلال خواب و خستگی روز بعد نشوید.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: با ورزش کردن، کاهش مواد قندی، پیشگیری از چاقی و لاغری مفرط، انجام فعالیتهای فکری و اجتماعی و چک کردن مرتب سلامت قلب و فشار خون علاوه بر حفظ سلامتی، مغزتان را از آلزایمر در امان نگه دارید.
نواب زاده ادامه داد: استفاده از کرسی در فصل سرما به جهت تاثیر در بهبود کارکرد بدن و کنترل بیماریها، مفید در کاهش دردهای مزمن مفصلی، پیشگیری از ابتلا به واریس در پاها، ممانعت از تشکیل کیست بلغمی در بانوان، دفع سردی پروستات در مردان، بهبود عملکرد گوارشی و پیشگیری از یبوست، ایجاد تعادل گردش خون در محیط و مرکز بدن، گرم کردن کلیه ها و کمک به دفع سموم توسط آنها و خون رسانی به مغز استخوان و التیام برخی از کم خونیها بسیار توصیه میشود.
وی به مواردی که در استفاده از کرسی باید رعایت شوند نیز اشاره کرد و افزود: رعایت موارد بهداشتی مانند شست و شوی پتو و ملحفه، راه اندازی کرسی توسط افراد با تجربه، برپایی کرسی در مکانی که جریان هوا وجود دارد، عدم استفاده از انواع چوب برای تولید گرمای کرسی و رعایت موارد ایمنی برای پیشگیری از گازگرفتگی در کرسیهای زغالی از مهمترین توصیههاست.
پایان خبر / تاریخ ما