«خانه موزه شهید فخری زاده» در قم ایجاد می شود

حجت الاسلام والمسلمین عماد، مدیر مرکز امور نخبگان حوزه های علمیه، به نمایندگی از آیت الله اعرافی، با بزرگداشت هفته بسیج، به بیان رشادت های جامعه ارزشمند بسیج پرداخت.
وی بسیج را حقیقت مکتب عشق‌ورزیِ همه اولیا و صُلحا در طول تاریخ خواند و عنوان کرد: بسیج درخت طیبه ای است که اَصلُها ثابِت وَ فَرعُها فی السَّماء…
وی شهید فخری زاده را دانشمندی کم نظیر و توانا معرفی کرد و افزود: این شهید والامقام با وجود آنکه تلاش می‌کرد تا در ظاهر، نشانی از او نباشد؛ اما تمام همّتش را گذاشت تا قوی ترین ظرفیت بازدارندگی را برای ایران و جهان اسلام ایجاد کند و در این مسیر، آرام و بی صدا؛ اما مشتاقانه و وصف ناپذیر، تلاش نمود.
حجت الاسلام والمسلمین عماد، اقدام شهید فخری زاده در برداشتن گام‌هایی بلند و موثر به سمت توسعه دانش هسته ای را ستود و گفت: امیدواریم تا نسل‌های آینده، راه و رسم این شهیدان را بیاموزند و بدان عمل کنند؛ زیرا همه ما مدیون و مرهون دانشمندانی هستیم که بی توقع، تمام اهتمام‌شان را برای آزادی، توسعه، پیشرفت، امنیت و قدرت ایران بزرگ اسلامی، گذاشتند.
در این دیدار که با حضور مدیران بخش‌های نخبگانی حوزه های علمیه؛ حجج اسلام طهماسبی و راستگو و نیز مرتضوی (از مدیران مرکز امور نخبگان)، حجت حجت الاسلام فولادی (مرکز خدمات حوزه های علمیه)، سرکار خانم اسماعیلی (جامعه الزهراء)، سرکار خانم غفاری (مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران) و حجت الاسلام بهاری (دفتر امور نخبگان حوزه) انجام شد، دو تن از مسئولان بنیاد شهید هم حضور داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین ناظمی، معاون فرهنگی اداره کل بنیاد شهید استان قم، به ترور ناجوانمردانه شهید دکتر فخری زاده اشاره کرد و آن را ضایعه ای سنگین برای جامعه هسته‌ای و نخبگان برشمرد.
وی گفت: اثر شهادت این شهید بزرگوار، کمتر از اثرات مهم علمی که در زمان حیاتش از خود بجا گذاشت، نبود.
معاون فرهنگی اداره کل بنیاد شهید استان قم با تبریک هفته بسیج، اشاره‌ای هم به اقدام مشترک شهرداری قم و بنیاد شهید، در ایجاد “خانه موزه” در محل خانه پدری شهید فخری زاده کرد و آن را ستود.
مجید فخری زاده، یکی از برادران شهید محسن فخری زاده در این دیدار، ضمن تشکر از حضور مسئولان حوزوی، به روحیه بسیجی برادر شهیدش اشاره کرد و افزود: حاج محسن تا آخرین لحظات شهادتش، روحیه بسیجی و جهادی داشت.
وی گفت: شهادت، آرزوی برادرم بود و به قول رهبر معظم انقلاب، شهادت نتیجه مجاهدت‌های علمی ایشان بود.
خواهر شهید فخری زاده با ذکر خاطراتی از برادرش عنوان کرد: حاج محسن همیشه تاکید میکرد که علم را باید در مسیر رضایت الهی آموخت.
وی ادامه داد: فعالیت‌های علمی در نگاه برادرم، امری عبادی محسوب می‌شد و به همین خاطر، خود همیشه برای انواع فعالیت های علمی و غیر علمی اش، با وضو بود.
در پایان این مراسم، لوح تقدیر و قرآن نفیسی که دست‌نوشته آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه بر آن بود، به عنوان اولین هدیه به خانه موزه شهید محسن فخری زاده، تقدیم شد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.