روند فعالیتهای پژوهشی خوزستان، آسیبشناسی میشود
قاسم صنگوری سواری در کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری خوزستان که امروز (۳ آذرماه) برگزار شد، اظهار کرد: انتظار میرود دستگاههای اجرایی برای ارائه طرحهای پژوهشی وقت بگذارند و تحقیق مناسب در این خصوص را مطالبه کنند. متاسفانه بررسیها نشان داد که بسیاری از عناوینی که در طرحها ارائه میشد تکراری بودند که این مساله، زیبنده نیست.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، وی افزود: دستگاههای اجرایی باید با تمام توان در راستای رفع مشکل، تحقیق خود را مطالبه کنند تا نتایج کاربردی حاصل شود. البته به زودی آسیبشناسی دقیق روند و فعالیتها را خواهیم داشت.
مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان با اشاره به اولویتهای پژوهشهای سال جاری، گفت: آب، محیط زیست، مدیریت، اقتصاد و بازرگانی، سلامت و ایمنی غذایی، امنیت غذایی –کشاورزی و منابع طبیعی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و علوم انسانی با تاکید بر مدیریت پدیدههای اجتماعی، اولویتهای پژوهشهای سال جاری هستند.
صنگوری سواری با اشاره به افزایش اعتبار پژوهشی استان خوزستان نسبت به سال گذشته، بیان کرد: در خصوص عناوین مصوب امسال، ۴۹ پروپوزال دریافت شد که در نهایت با نظر اعضای کمیته داوری ۱۴ پروپوزال با اعتبار یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان مورد تایید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در تایید پروژهها محدودیت وجود دارد، افزود: ۳۳ شاخص برای ارزیابی پروپوزالهای پژوهشی تعیین شده است و پس از ارزیابی توسط کمیته داوران، طرحها تایید میشوند.
مدیر آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان بیان کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان تنها دستگاهی است که در این موضوع ذینفع نیست و تنها مدیریت این کار را برعهده داریم. بنابراین برای برقرار عدالت، داوران متخصص و افراد خارج از یک سازمان برای پروپوزالهای هر دستگاه را به کار گرفتهایم.
پایان خبر / تاریخ ما