ارقامی که برای حقوق اعضای هیأت علمی عنوان میشود وجود خارجی ندارد
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علیرضا رحیمینیا در آئین تکریم و معارفه رؤسای سابق و فعلی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار کرد: از زحمات و تلاش های دکتر اسماعیلی و خدمات بی شماری که انجام داده است، تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم دکتر محمدی شاهرخی در مسئولیت جدید موفق باشد.
وی افزود: قبول مسئولیت ها در حکومت اسلامی شوخی بردار نیست و برای تک تک کارهایی که انجام می گیرد باید جوابگو بود.
وی به کمک های خیرین در رفسنجان اشاره کرد و افزود: وقتی وارد شهر رفسنجان شدیم، وجود پربرکت خیران در هر گوشه ای از شهر دیده می شد. شهری که خیر خیز است که خیران مایه برکت هستند و در هر شهری، کمک های خیرین به چشم می آید. برای بنده مایه افتخار است که در این شهر با این همه خیر حضور پیدا کردم و تقریبا جایی نیست که خیران در آن مشارکت نداشته باشند.
رحیمی نیا یادآور شد: برای اینکه شهر بخواهد توسعه پیدا کند همکاری تمام ارکان شهر را لازم دارد. دانشگاه یک قسمت است و نمایندگان مجلس، فرمانداری، دادگستری، امام جمعه و…باید در یک راستا حرکت و همدیگر را حمایت کنند که توسعه صورت گیرد.
مدیرکل بازرسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به پرداختی حقوق اعضای هیأت علمی و پزشکان اشاره و عنوان کرد: جوی که علیه پزشکان در کشور ایجاد شده است، بخش زیادی از آن غیر واقعی است و عدد و ارقامی که در خصوص حقوق ها و دریافتی اعضای هیأت علمی عنوان میشود به هیچ وجه وجود خارجی ندارد و واقعی نیست.
رحیمی نیا تصریح کرد: همین عددها، دست مایه تصمیم گیری و تصمیم سازی می شود که از نمایندگان درخواست می کنم که دریافتی های اعضای هیأت علمی را بپرسند. بنده استاد تمام هستم و آخرین کارانه ای که از بیمارستان گرفته ام ۱۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان بوده است و اکثر همکاران به مانند بنده هستند، بنابراین از نمایندگان مجلس می خواهیم که این جو تعدیل شود.
این مقام وزارت بهداشت با اشاره به کمبودها در حوزه درمان در دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: به نسبت کارهایی که انجام شده است، رشتههای تخصصی کم است و ضرورت دارد نیروهای تخصصی را جذب کرده و نگه دارید چرا که نیروی انسانی در حوزه درمان و بهداشت رکن است. رشته جراحی عمومی را آموزش دهید و پزشکان را جذب کنید که قدم و کار بسیار بزرگی خواهد بود.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بیش از ۵۰ هزار متر مربع ساخت و ساز در مجموعه علوم پزشکی در این سال ها انجام گرفته است که در مجموع ۴۳ هزار متر از این بناها در رفسنجان و ۷ هزار متر در شهرستان انار است.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، دکتر علی اسماعیلی ندیمی در آئین تکریم و معارفه رؤسای سابق و فعلی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به ۸ سال مدیریت خود بر دانشگاه، اظهار کرد: در این چند سال با بحران های متعددی روبرو شدیم، بحران آنفولانزا و کرونا و طرح تحول سلامت و … که بسیار سخت گذشت.
وی بیان کرد: تأسیس دانشکده بهداشت در سال ۹۴ و استقلال دانشکده پیراپزشکی، افتتاح مرکزهای مهارت های بالینی و آزمون الکترونیکی و تاسیس مرکز کوهورت از جمله اقداماتی است که انجام دادیم. مرکز کوهورت انجام مطالعات ۲۳ هزار نفر را به مدت ده سال تحت پوشش خواهد داد که یکی از معتبرترین مراکز کوهورت کشور است.
اسماعیلی ندیمی از اخذ بودجه برای مرکز رشد فناوری سلامت در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: رفسنجان اولین شهر عاری از هپاتیت در دو سال اخیر بوده است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: چهار پروژه در بیمارستان علیبن ابیطالب(ع) رفسنجان در حال احداث است تا مشکلات حاد در بخش درمان مرتفع شود که باید در دوره جدید مدیریت به طور جدی پیگیری شوند و در این مدت تعداد تخت های بیمارستان هم افزایش داشته است.
اسماعیلی ندیمی عنوان کرد: در این سال ها تعداد دانشجویان در رشته های دندانپزشکی و پزشکی افزایش چشمگیری داشته است و رشته های کارشناسی ارشد از ۴ به ۱۱ رشته افزایش یافته است.
وی کمکهای خیرین در دوران مدیریتی خود را برشمرد و یادآور شد: مجموع کمک های مردمی در این مدت ۷۸ میلیارد تومان بوده است که مردم و خیرین رفسنجان در دوران کرونا بسیار به بخش درمان کمک کردند که همه را یاد دوران جنگ انداختند.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه تنها راه پیشگیری از بیماری کرونا در حال حاضر واکسیناسیون است، تاکید کرد: بیش از ۷۰ درصد مردم رفسنجان و انار دُز اول و بیش از ۴۰ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ هزار متر مربع ساخت و ساز در مجموعه علوم پزشکی در این سال ها انجام گرفته است که در مجموع ۴۳ هزار متر از این بناها در رفسنجان و ۷ هزار متر در شهرستان انار است.
اسماعیلی ندیمی با ذکر خاطرات تلخ دوران مدیریتی خود، گفت: مرگ مادر باردار یکی از اتفاقات تلخ بود که تا یک ماه خواب نداشتم و همچنین مرگ جوانی که بر اثر قصور پزشکی چند هفته پیش رخ داد.
پایان خبر / تاریخ ما