لزوم استفاده از تجهیزات بومی در زیرساخت ارتباطی کشور

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت بر لزوم استفاده از تجهیزات و سامانه‌های بومی در زیرساخت ارتباطی تاکید کرد و عدم اشتراک گذاری داده‌ها را از موانع تحقق دولت الکترونیک در کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، امیر محمدزاده لاجوردی بر بهره‌گیری از فناوری اطلاعات در مدیریت و راهبری مراکز ارتباطی و لزوم استفاده از تجهیزات و سامانه‌های بومی در شبکه ارتباطات زیرساخت تاکید کرد و خواستار تقویت مدیریت‌های ارتباطات زیرساخت استان‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت هر استان در پیشبرد اهداف شرکت ارتباطات زیرساخت شد.

عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت عدم اشتراک گذاری داده‌ها توسط برخی از دستگاه‌ها را یکی از معضلات و موانع اصلی برای تحقق دولت الکترونیک، هوشمندسازی، مبارزه با فساد و شفاف سازی در کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به دیدار نخبگان با اظهار داشت: سخنان در مسائل نو و جدید مثل هوش مصنوعی بسیار جالب توجه بوده است و ایشان نظرات نو و جالب توجهی در این حوزه داشته اند؛ به نظر من یکی از موانع اساسی در هوشمند سازی و دولت الکترونیک بحث حکمرانی داده و خساست در اشتراک گذاری داده‌ها است و برخی از دستگاه‌ها و سازمان‌ها در این خصوص کاستی‌هایی دارند.

محمدزاده لاجوردی در خصوص نظر رهبر انقلاب در خصوص پیوند صنعت و علم گفت: بحثی که حضرت آقا در این خصوص مطرح کردند این است که در برخی از کشورها دانشگاه‌ها توسط بخش خصوص اداره می‌شود و حاکمیت و بخش دولتی صورت مسئله‌ها را مطرح می‌کنند و نیازهای دانشگاه‌ها توسط بخش دولتی صورت می‌گیرد؛ این نگاه باید تغییر کند و صورت مسئله‌ها و نیازها توسط خود دانشجویان انجام شود.

وی اضافه کرد: حسب بیانات مقام معظم رهبری به غیر از معدود دانشگاه‌ها، بقیه در حوزه آموزش و پژوهش متوقف شده اند. از این رو با تجدید نظر اساسی در نگاه نسل یک و دو دانشگاه‌ها، باید پیوند عمیق علم و صنعت در جامعه ایجاد شود.

عضو هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: ما دانشگاه‌هایی را در سطح کشور داریم که در حوزه شرکت‌های دانش بنیان پیشتاز بوده اند به طور مثال دانشگاه صنعتی شریف، که حدود ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در اطراف این دانشگاه تأسیس شده است و طبق اطلاعی که دارم حدود نیمی از بودجه آن از طریق ارتباط با صنعتی که دارند تأمین می‌شود.

وی اضافه کرد: در خصوص ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها متأسفانه این تمرکز در دانشگاه‌های شهر تهران وجود دارد و مطلوب آن است که دانشگاه‌های استان‌ها هم به سمت دانشگاه‌های نسل ۳ و۴ حرکت کرده و عملاً وارد بخش فناورانه و شرکت‌های دانش بنیان شوند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.