لزوم گام برداشتن به سوی گسترش نگاه پژوهش محور
عماد مطالبی در گفت وگو با خبرگزاری تاریخ ما، با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت نخبگان و پژوهشگران در راستای توسعه، اظهار کرد: پیشرفت و توسعه پایدار لازمه حیات اجتماعی است که به دنبال آن پیوند بین عدالت اجتماعی و عدالت فضایی را به دنبال دارد.
وی افزود: استفاده از تمامی پتانسیل ها و فرصت ها سبب می شود که در این حوزه بتوانیم چالش و آسیب ها را شناسایی نموده و با رویکرد راهبردی به دنبال ایجاد مطلوبیت و سازگاری و کارایی بهتر باشیم.
این کارشناس برنامه ریزی شهری تصریح کرد: باید در این مسیر از تمامی ظرفیت ها به ویژه اندیشه های سرآمد و مطرح و جامعه نخبگانی استفاده نمود تا بتوان یک رهیافتی درست را ارایه کرد و شاهد افزایش عملکرد و بهبود مولفه ها در این حوزه باشیم.
مطالبی عنوان کرد: بهبود مستمر در شاخص ها نتیجه یک مدیریت یکپارچه و تاثیرپذیری از برنامه ریزی و تصمیم سازی درست در پرتو اندیشه ها و طرح های نخبگی است.
وی با بیان اینکه پژوهش و اندیشه مداری در سایه توجه به نخبگان و بهره گیری از پژوهش های کاربردی است، گفت: باید سعی شود تمامی بخش های دست اندر کار به سوی گسترش نگاه پژوهش محور گام بردارند که خود سبب می گردد آینده پژوهی و تاثیر گذاری آن بر جامعه و فرهیختگان اثربخش و بهینه باشد.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: باید با حمایت از نخبگان و توجه بیشتر به معیشت آنان و اینکه نخبه و پژوهشگر برتر با اطمینان بتواند خلاقیت و نوآوری خود را در فضای جامعه متبلور سازد و تجلی فعل خواستن شود؛ از این رو برایش زمینه و بستر مناسب را برقرار سازیم و با ایجاد کارگروهایی در دستگاه های متولی که با مدیریت خود نخبگان و پژوهشگران برتر صورت پذیرد مسیر را برای توسعه و بهره گیری از اندیشه ها و طرح های برتر فراهم سازیم.
پایان خبر / تاریخ ما