عامل اصلی گرانی گوشت در بازار

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: دلالان و واسطه‌ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند، از این رو دست آنها به نحوی از این بازار باید کوتاه شود.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: دلالان و واسطه‌ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند، از این رو دست آنها به نحوی از این بازار باید کوتاه شود.

به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، مختارعلی عباسی، رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گوشت نباید با قیمت بالاتر از ۸۰ هزار تومان عرضه شود، اظهار کرد: هم اکنون گوشت قرمز با قیمت‌های بالاتر از این به خصوص در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

وی افزود: با توجه به پائین آمدن قیمت دام زنده (گوساله پرواری) جای این سوال مطرح است که چرا قیمت گوشت در بازار کاهش چندانی پیدا نمی‌کند.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: اگرچه قیمت گوشت نسبت به قبل کاهش یافته، اما انتظار این است که بیشتر از این در بازار افت کند. بدین منظور جلسه‌ای روز گذشته با حضور مسئولان فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اتحادیه دامداران ایران، انجمن صنفی دامداران و تولیدکنندگان گوشت قرمز برگزار شد.

به گفته عباسی، تولیدکنندگان در این جلسه اعلام آمادگی کردند که گوساله زنده پرواری را به قیمت هرکیلوگرم ۳۰ هزار تومان عرضه کنند.

وی گفت: همانطوری که همه واقفند دلالان و واسطه‌ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند، از این رو ضرورت دارد دست آنان به نحوی از این بازار کوتاه شود.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در جلسه دیروز مقرر شد برای حذف دلالان و واسطه‌ها از بازار گوشت توافقی بین تولیدکنندگان دام زنده و فروشگاه‌های زنجیره‌ای حاصل شود تا دام را بصورت مستقیم دریافت کنند.

وی ادامه داد: بدون شک با چنین جهت‌گیری ضمن کوتاه شدن دست واسطه‌ها قیمت گوشت در بازار کاهش پیدا خواهد کرد.

عباسی گفت: هم‌اکنون، ازنظر تولید گوشت مشکل خاصی در کشور وجود ندارد که این امر بدان معناست که ارائه گوشت قرمز گرم و دام زنده به راحتی امکان‌پذیر است.

وی افزود: طبق معمول وقتی قیمت دام زنده کاهش پیدا می‌کند، قیمت گوشت قرمز هم باید در بازار کاهش یابد، ولی متاسفانه به دلیل مقاومت‌های که وجود دارد چنین اتفاقی نمی‌افتد.

رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارکرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد اشکلات و موانعی در این مسیر وجود دارد که باید برطرف شود.

وی گفت: برای مثال فروشگاه‌های زنجیره‌ای اعلام می‌کنند هزینه‌های بسته بندی گوشت قرمز زیاد شده است.

عباسی افزود: هنوز جلسه‌ای با صنف فروشگاه‌های زنجیره‌ای برگزار نشده تا مشخص شود به‌صورت واقعی چه میزان هزینه‌ها افزایش یافته که قیمت گوشت کاهش پیدا نمی‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: جلسه‌ای در آینده نزدیک با صنف مزبور برگزار و مسائل و مشکلات مربوط به حوزه بسته‌بندی گوشت بصورت دقیق بررسی تاکمک شود قیمت گوشت متعادل و با نرخ مناسب به دست مصرف کنندگان برسد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.