قیمت گوشت گوسفندی در آستانه ٧٠ هزار تومان
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی بیان کرد که قیمت هرکیلوگرم شقه گوسفند بدون دنبه برای مصرفکننده به حدود ٧٠ هزار تومان رسیده است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کننده به حدود ٧٠ هزار تومان رسیده است، گفت: قاچاق بیرویه و کمبود دام دلیل این امر است.
به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، علیاصغر ملکی با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی طی دو هفته گذشته در بازار افزایش چشمگیری داشته است، اظهار داشت: در این مدت، هر هفته سه مرتبه با افزایش قیمت گوشت گوسفندی مواجه بودهایم.
وی افزود: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه دار بین ٦٢ تا ٦٣ هزارتومان و برای مصرفکنندگان حدود ٦٨ تا ٦٩ هزارتومان است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره دلایل این گرانی توضیح داد: متاسفانه با کمبود شدید دام در بازار مواجه هستیم و دام از کشور قاچاق میشود.
ملکی با اشاره به خروج جمعیت زیاد دام از کشور از راه قاچاق، گفت: هم دام سنگین و هم دام سبک به صورت قاچاق از کشور خارج میشود و همین امر سبب شده قیمت دام افزایش زیادی داشته باشد، وقتی هم که دام گران میشود روی نرخ گوشت تاثیر میگذارد.
وی افزود: این مسائل، برای زیرمجموعههای اتحادیه نیز مشکلاتی را ایجاد کرده و ما وظیفه داریم در این زمینه اطلاعرسانی کنیم.
ملکی ادامه داد: دو روز پیش نیز در اتاق ایران جلسهای درباره گرانیهای اخیر بود که ما این مسائل را اطلاعرسانی کردیم وخواستار آن شدیم که آنها را به وزیر جهاد و سایر مسئولان زیربط اطلاعرسانی کنند تا پیگیریهای لازم در این زمینه انجام شود و مسئولان اقدامات لازم را برای ممانعت از خروج دام اتخاذ کنند.
وی افزود: براساس شنیدهها، برخی دامها را از غرب کشور به شرق کشور منتقل میکنند و از آنجا به خارج میفرستند، بخشی از دام نیز از طریق جنوب کشور به مقاصد کشورهای عراق، کویت، قطر، عمان و … قاچاق میشود.
ملکی با اشاره به اینکه چند روزی است پستهای قرنطینهای سازمان دامپزشکی در جادهها اقدام به بازرسی و برخورد میکنند، گفت: انتظار داریم این بازرسیها و برخوردها قانونی و صحیح باشد تا ورود دام به تهران با مشکل مواجه نشود.
وی با اشاره به نزدیک شدن شب یلدا و آخر ماه، افزود: هر سال در این ایام تقاضا بالا میرود و اگر به مسائلی که اشاره شد توجه نشود و روند فعلی ادامه یابد، احتمال افزایش بیشتر قیمتها وجود دارد.
منبع: مهر