29 هزار تن مرکبات از مازندرانیها خریداری شد
رئیس سازمان تعاون روستایی کشور گفت: امسال بیش از ۴۰ هزار تن مرکبات از استانهای شمالی و جنوبی خریداری میشود که سهم مازندران از این مقدار ۲۹ هزار تن است.
«علی اوسط هاشمی» در بازدید از سورتینگ مرکبات رامسر با بیان اینکه سازمان تعاون روستایی در چهار سال اخیر جهت ذخیرهسازی مرکبات تولیت این بخش را بر عهده دارد، گفت: حمایت از تولیدکنندگان برای کنترل قیمتها، جلوگیری از سقوط قیمت، بازاریابی مناسب و داشتن بازار مصرف با تعادل که قیمتها تامینکننده منافع تولیدکننده و مصرفکننده باشد از مهمترین اهداف ذخیرهسازی مرکبات است.
به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، وی افزود: یکی از اهداف سازمان تعاون روستایی کشور، ذخیرهسازی محصولات است که باید بیش از ۴۰ هزار تن مرکبات را از استانهای شمالی و جنوبی خریداری کنیم، سهم مازندران از این مقدار ۲۹ هزار تن است.
هاشمی تصریح کرد: ۱۳۰ سورتینگ در استان مازندران فعالیت دارند که زمینه انتقال و حمل به استانها را عهدهدار شدند، از این میزان یک چهارم تا به امروز به سطح استانهای دیگر برای بازار شب عید حمل شده است.
وی افزود: 20هزار تن «سیب» برای مواقع ملتهب شدن بازار که باعث تضعیف حق مصرفکننده میشود ذخیره شد.
رئیس سازمان تعاون روستایی کشور تصریح کرد: هر میزان نگاه ما به نقش جمعی، اتحادیهها و تشکلها قوی باشد و حلقههای وصل را میان بازار و مزرعه به حداقل برسانیم، به یک بازار با ثبات و متعادل دست مییابیم.
وی گفت: با ذخیرهسازی به موقع و درست، استان مازندران میتواند در پیک مصرف و تقاضای مرکبات، در میز و سفره ایرانیان جای بگیرد.
هاشمی با اشاره به اینکه در سطح کشور بیش از ۶۰۰ فروشگاه تعاونی وجود دارد که جزو گروههای مرجع در سطح استان مازندران است، گفت: برپایی نمایشگاهها و عرضه قابلیتهای کشاورزان در این مکان میتواند زمینهساز تولید انبوه محصولات کشاورزی باشد.
وی مهمترین اهداف تعاون روستایی را تجارت الکترونیک، نقشآفرینی استارتآپها و میادین ترهبار مکانیزه که بتواند از خرید مردم به روش نوین پشتیبانی کند دانست و افزود: باید خرید را ارزانسازی و تردد را به حداقل رساند تا سبب تضمین کیفیت کالا شود.
رئیس سازمان تعاون روستایی کشور تصریح کرد: بسط و توسعه تعاونیها و اتحادیهها و کاهش تصدیگری و مردم باوری به عنوان یک اصل در دستور کار قرار دارد.
منبع: ایسنا