آیا امکان تغییر روش آزادسازی سهام عدالت فراهم میشود؟
برخی از سهامداران که برای آزادسازی سهام عدالت روش غیرمستقیم را انتخاب کردهاند با طولانی شدن فرایند فروش سهام به دنبال تغییر روش آزادسازی هستند، آیا این امکان فراهم میشود؟
به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، امکان فروش سهام عدالت برای آن دسته از سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کردهاند که تعداد آنها حدود 20 میلیون نفر است از ششم خرداد ماه آغاز شد.
در فروش سهام، سهامداران مشکلات زیادی از جمله تاخیر در فروش و واریز پول سهام عدالت، خطا در وارد شدن به پنل کارگزاری، فروش بدون اجازه 30 درصد دوم و… دارند، اما با این حال برخی از سهامداران توانستهاند سهامشان را بفروشند و مبالغی را دریافت کنند.
در طرف مقابل گروه 26.5 میلیون نفری سهامداران هستند که روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهامشان انتخاب کردهاند؛ در این روش سهامداران مدیریت سبد سهامشان را به شرکتهای سرمایهگذاری استانی واگذار کردهاند و ازین پس سهامدار این شرکتها خواهند بود.
اولین شرکت سرمایهگذاری استانی نیز از 19 مرداد ماه در بورس پذیرش شده تا به الان تعداد این شرکتها به 12 عدد رسیده است.
روند کند پذیرهنویسی و ورود این شرکتها به بورس باعث شده که سهامداران به این فکر بیافتند که روش آزادسازی را از غیرمستقیم به مستقیم تغییر دهند، به عبارت دیگر دارندگان سهام عدالت برای این که سریعتر بتوانند سهامشان را بفروشند و آن را نقد کنند این درخواست را دارند که دولت فرصت دوبارهای را به این گروه از افراد بدهد تا مدیریت سهامشان را به روش مستقیم تغییر دهند.
در این خصوص محمود حسنلو، مدیر فنی سهام عدالت به سرویس اخبار تاریخ ما گفت: امکان تغییر روش آزادسازی سهام عدالت وجود نخواهد داشت و مهلت آن تمام شده زیرا براساس آن کارهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی انجام شده است.
در حال حاضر 60 درصد از سهام عدالت قابل فروش است و سهامداران در هر دو روش میتوانند تا سقف 60 درصد از ارزش سهامشان را بفروشند، ولی در روش غیرمستقیم فعلا فقط سهامداران استان خراسان جنوبی میتوانند نسبت به فروش سهام اقدام کنند.
اخبار مرتبط با سهام عدالت را در صفحه اختصاصی سهام عدالت در سرویس اخبار تاریخ ما بخوانید.