بازگشت طلا به کانال 2 هزار دلاری چه سیگنالی به بورس میدهد؟
در معاملات امروز بازارهای جهانی، طلا پس از گذشته یک هفته مجددا به کانال 2 هزار دلاری وارد شد و قیمت نفت نیز تغییر چندانی نکرد.
به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، پس از اینکه روز گذشته طلا با رشدی چشمگیر مجددا وارد کانال 2 هزار دلاری شد، در آغاز معاملات امروز افت دلار موجب حفظ قیمت این فلز گرانبها بر فراز سطح 2 هزار دلاری شد. این در حالی است که سرمایهگذاران امروز در انتظار صورتجلسه نشست سیاستگذاری امروز فدرالرزرو هستند.
در معاملات امروز بازار سهام، هر اونس طلا با اندکی رشد 2002 دلار معامله شد. این در حالی بود که روز گذشته طلا توانسته بود برای لحظاتی به سطح 2015 دلاری برسد و رکورد یک هفتهای خود را بشکند.
شاخص دلار نیز برای ششمین جلسه معاملاتی متوالی سقوط کرد تا به نزدیکی پایینترین سطح دو سال اخیر خود برسد. افزایش نااطمینانیها در خصوص بسته محرک مالی آمریکا برای بهبود اقتصاد آسیبدیده این کشور از کرونا، موجب شده تا دلار مجددا روندی نزولی به خود بگیرد.
در آغاز معاملات امروز ارزش هر یورو در برابر دلار به 1.1940 رسید که بالاترین سطح از ماه مه سال 2018 بوده است.
در بازار جهانی نفت نیز توافق میان عرضهکنندگان اوپک برای کاهش تولیدات موجب شد تا از نگرانی تقاضای سوخت ناشی از ویروس کرونا کمی کاسته شود و قیمت نفت تقریبا ثابت باقی بماند. در معاملات جهانی طلای سیاه، هر بشکه نفت برنت 45 دلار و 46 سنت و هر بشکه نفت وستتگزاساینترمدییت 42 دلار و 89 سنت معامله شدند.
در معاملات فلزات صنعتی نیز اگر چه مس با رشد قیمت مواجه شد اما قیمت دیگر فلزات نظیر آلومینیوم، روی و قلع با افت اندکی مواجه شده است.
شاید مهمترین اتفاق اخیر بازارهای جهانی ورود مجدد طلا به کانال 2 هزار دلاری باشد، رویدادی که میتواند جذابیت بازار طلا را افزایش داده و بخشی از سرمایهای که پتانسیل ورود به بازار سهام را داشته به سمت بازار سنتی طلا بکشاند. با این وجود بررسی ورود پول حقیقی نشان میدهد که روز گذشته مجددا شاهد ورود پول حقیقی به بورس بودیم و این موضوع میتواند نکته مثبتی در جهت بهبود روند پرنوسان و نزولی اخیر بورس باشد.