چرا 30 درصد دوم سهام عدالت قابل فروش نیست؟

کارگزاری‌ها درخواست فروش 30 درصد دوم سهام عدالت سهامداران را ثبت نمی‌کنند و آنها نمی‌توانند سهامشان را بفروشند؛ مشکل از کجاست؟

به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، سهامداران سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند در حال حاضر می‌توانند تا سقف 60 درصد از ارزش سهام خود را بفروشند. 30 درصد اول آن از هفته نخست خرداد ماه آزاد شد و طبق اعلام رئیس‌جمهور 30 درصد دوم آن نیز از ابتدای هفته جاری و با عید غدیر قابل فروش است.

سهامدارانی که در طول 70 روز اخیر همه یا بخشی از 30 درصد اول را فروخته‌اند می‌توانند نسبت به فروش 30 درصد دوم اقدام کنند، همچنین کسانی که تا به حال هیچ سهمی را نفروخته‌اند می‌توانند تا سقف 60 درصد از ارزش سهام خود را بفروشند.

طبق آخرین ارزیابی از سبد سهام عدالت، ارزش سهام یک میلیون تومانی به 40 میلیون تومان رسیده که 60 درصد آن معادل 24 میلیون تومان برآورد می‌شود.

اما برخی از سهامدارانی که از ابتدای هفته به سامانه معاملات سهام عدالت در کارگزاری‌ها مراجعه کرده‌اند، نتوانسته‌اند 30 درصد دوم سهامشان را بفروشند.

براساس اظهارات مخاطبان سرویس اخبار تاریخ ما، کارگزاری‌ها هنوز این قابلیت را ندارند که درخواست‌های فروش 30 درصد دوم را ثبت کنند و معمولا این پیام برای سهامدار نشان داده می‌شود که «درخواست شما قبلا ثبت شده است»، در حالی که درخواست قبلی برای فروش 30 درصد اول بوده است.

مشکل از کجاست؟

شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این خصوص توضیح داد: مشکل کارگزاری‌هایی که نمی‌توانند درخواست‌های فروش 30 درصد دوم را ثبت کنند به به‌روزرسانی نکردن سیستم‌های آنها برمی‌گردد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که کانون کارگزاران باید بر عملکرد کارگزاری‌ها نظارت داشته باشند.

همچنین یک منبع آگاه در این خصوص به سرویس اخبار تاریخ ما گفت: مشکل ثبت درخواست فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها در شرکت‌های برخط (OMS) است، به طور مثال یکی از مشکلات این است که کارگزاری یک بانک دولتی، پول شرکت خدمات دهنده را پرداخت نکرده و این شرکت هم سیستم خدمات‌رسان را قطع کرده است.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در صفحه اختصاصی سهام عدالت سرویس اخبار تاریخ ما بخوانید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.