بدترین عملکرد هفتگی دلار در 4 سال / طلا بیش از 4 درصد رشد کرد

به‌دنبال کاهش نرخ بهره در آمریکا، شاخص دلار در هفته ابتدایی مارس، با 1.18 درصد افت بدترین عملکرد هفتگی خود را طی چهار سال گذشته به‌ثبت رساند. طلا اما بیش از چهار درصد رشد کرد.

روز سه‌شنبه هفته گذشته، فدرال‌رزرو آمریکا در جلسه‌ای از پیش‌ تعیین‌نشده، نرخ بهره را 50 واحد دیگر کاهش داد تا با جلوگیری از پیامدهای شیوع ویروس کرونا از اقتصاد این کشور محافظت کند.

به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، در هفته‌ای که گذشت شاخص دلار بدترین افت هفتگی خود را طی چهار سال گذشته به‌ثبت رساند. در معاملات روز جمعه با افت قابل توجه بازدهی اوراق قرضه، شاخص دلار در سطح 96.09 قرار گرفت.

شاخص دلار که نرخ برابری آن را در مقابل سبدی از ارزهای جهانی اندازه‌گیری می‌کند، طی هفت روز گذشته 1.18 درصد افت کرد.

نمودار زیر روند هفتگی شاخص دلار را در هفته ابتدایی مارس 2020 نشان می‌دهد:

افت 1.18 درصدی شاخص دلار در هفته اول مارس 2020

در حال حاضر، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر احتمال کاهش مجدد نرخ بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا وجود دارد.

کاهش نرخ بهره و افزایش نااطمینانی‌ها اما رشد 4.03 درصدی قیمت جهانی طلا را به‌دنبال داشت.

درحالی‌که هر اونس طلا در اولین روز از معاملات هفتگی (روز دوشنبه) با قیمت هزار و 609 دلار معامله می‌شد، در آخرین روز از معاملات (روز جمعه) به هزار و 674 دلار رسید.
نمودار زیر روند هفتگی فلز زرد را نشان می‌دهد:

رشد 4.03 درصدی طلا در هفته اول مارس 2020

از ابتدای فوریه، با گسترش ویروس کرونا در کشورهای دیگر، طلا با نوسانات بسیاری مواجه شده است. درحالی‌که فلز زرد در 24 فوریه به بالاترین سطح هفت سال گذشته، (هزار و 688 دلار) رسیده بود، تا پایان همان هفته (28 فوریه) حدود سه درصد افت کرد.

به‌گفته تحلیلگران اتخاذ سیاست‌های انبساطی از سوی فدرال‌رزرو آمریکا، نشان می‌دهد که اقتصاد آمریکا و اقتصاد جهان به‌شدت آسیب‌پذیر است.

تاریخ نشان داده، کاهش نرخ بهره از سوی بانک‌های مرکزی همواره برای دارایی‌های امن از جمله طلا مثبت بوده و رشد ارزش آنها را به‌همراه داشته است.

جدیدترین اتفاقات مربوط به طلا را می‌توانید در سلسله اخبار قیمت جهانی طلا سرویس اخبار تاریخ ما ملاحظه کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.