سرلشکر موسوی: مجلس و دولت توجه ویژه‌ای به بودجه دفاعی داشته باشند

فرمانده کل ارتش گفت: انتظار ما از مجلس و دولت محترم این است که برنامه ریزی دقیقی در بودجه ریزی خود برای توان دفاعی کشور داشته باشند.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری سرویس اخبار تاریخ ما به نقل از روابط عمومی ارتش، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در جشنواره فرهنگی مصباح که صبح امروز در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با تبریک فرارسیدن روز بعثت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و تشکر از تلاش گران عرصه فرهنگی و بصیرت و اجرا کنندگان طرح های فرهنگی مصباح در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: اجرای دقیق و هرچه بهتر طرح های فرهنگی مصباح و سایر طرح های بصیرتی که در سطوح مختلف نیروهای آجا برگزار می شود، مورد تاکید بنده است؛ زیرا ضمن لحاظ شدن منویات فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) در این طرح‍ها، تمامی پیشرفت‍ها و دستاوردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه‍های رزمی، معنوی و بصیرتی، محصول اجرای طرح‍های فرهنگی مصباح است.

وی افزود: ارتش از ویژگی های معنویت محوری، مردمی و بصیر بودن برخوردار است و همانگونه که فرمانده معظم کل قوا فرمودند ارتش  با سه ویژگی انضباط، سلسله مراتب و سلامت کارکنان شناخته شده است و به دلیل همین ویژگی های ارزشمند می توان ارتش را به عنوان یک الگو در جامعه مطرح کرد.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه در هر حوزه ای وارد شویم ارتش به خوبی در آن عمل کرده است، افزود: در همین چند سال تحریم و فشارهای حداکثری که از سوی دشمنان بر ملت ایران تحمل شده بود؛ ما در خانواده معنویت محور ارتش همه داشته ها و نداشته ها را تقسیم کردیم و توانستیم از این مرحله سخت به سلامت عبور کنیم که حتی برای برخی این سوال بود که چگونه ارتش توانست به سلامت و با اقتدار از این مرحله سربلند عبور کند.

سرلشکر موسوی اذعان داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران به نسبت برون داد، کم هزینه ترین ارتش در بین همه ارتش های جهان است و همین لحظه ای که ما اینجا هستیم کارکنان نیروی هوایی، دریایی، پدافند، زمینی و سازمان‍های عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات در حال محافظت و مراقبت از مرزهای فیزیکی و معنوی و تأمین امنیت ایران اسلامی هستند.

وی با اشاره به رزمایش های اخیر ارتش گفت: ارتش جمهوری اسلامی پس از ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح کمتر از ۲۴ ساعت آماده برگزاری رزمایش های مختلف شد و طرح های خود را به سرعت ارائه کرد و کمتر از ۱۰ روز ۴ رزمایش بزرگ برگزار شد؛ البته ما آماده بودیم که همچنان رزمایش های متعددی را بدون فوت وقت و به طور مستمر برگزار کنیم اما نیاز نشد.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: علاوه‍بر آنهایی که فکر می کردند با فشار حداکثری می توانند کشور را به زانو درآورند، تعداد زیادی کانال در فضای مجازی مشغول عملیات روانی روی ارتش و خانواده های آنها هستند که مشکلی برای ما ایجاد کنند، اما بنیه معنوی و بصیرت همرزمان ما و خانواده‍های فهیم آن‍ها دشمن را ناکام گذاشته است.

فرمانده کل ارتش با اشاره به توان کم نظیر پهپادی ارتش، گفت: قدرت پهپادی ارتش در اوج تحریم‍ها ظهور کرد؛ یعنی در شرایط بسیار سخت تحریمی و فشار حداکثری، قدرتی به عنوان قدرت پهپادی ارتش ظهور و بروز کرد؛ که کارشناسان نباید ریشه ظهور این قدرت را در ارقام بودجه دنبال کنند؛ این قدرت ریشه در اراده، استحکام خانواده های کم نظیر ارتش و ریشه در اجرای تدابیر فرمانده معظم کل قوا و معنویت دارد.

وی ادامه داد: ناو بندر مکران و جنگنده بومی کوثر و سامانه های راداری و پدافندی و تجهیزات حوزه رزم زمینی، همه در همین تنگ دستی ها و فشار تحریم‍ها به دست آمد.

امیر موسوی با تاکید بر لزوم توجه مجلس شورای اسلامی در تخصیص بودجه دفاعی کشور، عنوان کرد: انتظار ما از مجلس و دولت محترم این است که برنامه ریزی دقیقی در بودجه ریزی خود برای توان دفاعی کشور داشته باشند، زیرا حراست از دستاورد‍ها و حدود و ثغور و مرزهای کشور، هزاران تجهیزات دفاعی که نیاز به تعمیر و نگهداری و توسعه دارند؛ قطعا نیاز به بودجه و برنامه ریزی مالی دارد و ما در این رابطه از مجلس محترم انتظار داریم تا اعتبارات را دقیق مدنظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: البته قدرت دفاعی و بازدارندگی ما ریشه در تدابیر و مدیریت فرماندهی معظم کل قوا و طرح‍های بصیرتی دارد که در ارتش برگزار می شود.

فرمانده کل ارتش، نقش خانواده های کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران را در دست یابی به اهداف بسیار مهم عنوان کرد و گفت: خانواده های محترم ارتشیان همواره مانند کوهی محکم پشت سر کارکنان ارتش ایستاده اند تا آنها بتوانند به بهترین شکل ماموریت خود را انجام دهند و ما چطور می توانیم قدردان این خانواده های محترم نباشیم.

وی افزود: این خانواده های نجیب و با حیا اگر چه با وجود مشکلات چیزی از ما نمی خواهند اما ما هرچه از توانمان بر می آید باید برای بهبود وضعیت معیشتی آنها انجام دهیم.

وی با بیان اینکه امروز سلامت نفس، صلابت، قناعت، بصیرت و نجابت خانواده های ارتش به عنوان یک الگو قابل ارائه است، افزود: اعتقاد قلبی و اعتقاد متکی بر منطق دارم که زندگی خانواده های ارتشی در قالب یک کتاب و سریال قابل ارائه است که اگر این کار انجام شود متوجه استحکام و عزت نفس این عزیزان در اجرای ماموریت ها و رسالت شان خواهیم شد.

امیر سرلشکر موسوی گفت: در دیداری هایی که با کارکنان و خانواده های ارتش در نقاط مختلف کشور در بازدید ها دارم، درخواست آنها دیدار با رهبری و رساندن سلام آنها به محضر فرماندهی معظم کل قوا است. این خانواده ها و کارکنان باید به الگویی برای جامعه تبدیل شوند.

وی در پایان تأکید کرد: ما باید به سربازی در ارتش جمهوری اسلامی ایران تحت فرماندهی مقام معظم رهبری این فرمانده کم نظیر افتخار کنیم.


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.