جریان «جایزه رایگان» واتس آپ چیست؟

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه کاربران نباید به برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود اعتماد و توجه کنند، گفت: «برنده جایزه رایگان» جنبه کلاهبرداری برای تبلیغات دارد.

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری سرویس اخبار تاریخ ما، اخیرا لینکی با این عنوان که «من همین الان با جواب دادن به چند سؤال برنده یک جایزه رایگان شدم. شما هم همین الان قبل از تمام شدن جایزه‌ها اقدام کنید»در فضای مجازی پخش می‌شود.

برخی می‌گویند با زدن روی لینک و وارد شدن به سایت تمام اختیارات گوشی از جمله کنترل دوربین گوشی، حساب‌های بانکی و تمامی نرم افزارها و سخت افزارهای گوشی به راحتی در اختیار هکرها قرار داده می شود و اخیرا عده ای به طمع برنده شدن و جایزه در دام این کلاهبرداران افتاده‌اند.

برای آگاهی از صحت و سقم این موضوع با سرهنگ «علی محمد رجبی» رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت‌وگو کردیم.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: مورد ارسالی فقط جنبه‌ کلاهبرداری برای تبلیغات دارد و هیچگونه دسترسی از کاربر دریافت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه از این نمونه لینک و شیوه‌ تبلیغ در واتس‌آپ تعداد زیادی یافت می‌شود اظهار داشت: برای هک گوشی و دسترسی به فایل‌ها، دوربین و … باید حتماً اپلیکیشن یا ابزاری بر روی گوشی نصب شود.

سرهنگ رجبی با بیان اینکه کاربران نباید این گونه لینک ها را دنبال کنند گفت: افراد اگر می‌خواهند برنامه نصب کنند از فروشگاه های نرم افزار معتبر استفاده کنند؛ همچنین به برنامه هایی که در شبکه های اجتماعی منتشر می شود اعتماد نکرده و حتی الامکان از آنتی ویروس های امن روی گوشی تلفن همراه خود استفاده کنند.

انتهای پیام/


ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.