فردی که کارخانه «پوشش» را تخریب کرد باید تحت تعقیب قرار گیرد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، پس از رفع مشکلات ماشین سازی تبریز، کشت و صنعت مغان، سبلان پارچه، تراورس و برخی مجموعه‌های تولیدی مهم دیگر کشور توسط دستگاه قضا که به دلیل واگذاری‌های معیوب، مسیر تولید در آن‌ها متوقف شده بود، این بار در جریان سفر استانی آیت الله رئیسی به گیلان، رئیس دستگاه قضا از کارخانه «صنایع پوشش ایران» بازدید کرد.

در جریان بازدید رئیسی از بخش های مختلف کارخانه صنایع پوشش ایران و پس از گفتگو با رئیس جدید این کارخانه و نماینده های کارگران، تصمیمات مهمی در راستای رفع مشکلات این واحد تولیدی و احیای آن اتخاذ شد.

رئیسی در واکنش به سخنان نماینده کارگران کارخانه صنایع پوشش ایران که گفت «ماشین آلات و دستگاه های کارخانه صنایع پوشش روزانه می تواند 10 تا 12 تن انواع نخ ریسندگی تولید کند»، تاکید کرد که این ماشین آلات و دستگاه ها باید در اسرع وقت نصب شوند.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید گفت: آنچه در کارخانه صنایع پوشش ایران اتفاق افتاده این بوده است که عده ای بارش برف را بهانه کردند تا این کارخانه از کارخانه بودن بیفتد و از زمین آن استفاده کنند.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه یک فاجعه بزرگ نسبت به اموال عمومی و بیت المال رخ داده و عده ای به خاطر سودجویی و منفعت، یک مرکز بزرگ تولیدی را به این روز درآورده اند، گفت: مسئله برف نبود چرا که اگر سنگ هم از آسمان می بارید، وضعیت کارخانه صنایع پوشش ایران نباید به این روز می افتاد. سودجویان این کارخانه را تخریب کردند تا از زمین آن سوءاستفاده کنند.

رئیسی همچنین گفت: تا امروز بازدیدهای زیادی از کارخانه های سراسر کشور داشته ایم اما وضعی که امروز در کارخانه صنایع پوشش ایران مشاهده کردیم بسیار عجیب است و گویی یک جنگ و فاجعه در اینجا اتفاق افتاده و ثروت ملی به تاراج رفته است.

رئیس دستگاه قضا ضمن اینکه وعده داد که هر چه سریع تر با همت مسئولان این کارخانه همه موانع از جمله موانع حقوقی و قضایی برطرف شوند گفت: حتی یک روز هم نباید توقفی صورت بگیرد.

رئیسی با بیان اینکه گیلان به عنوان قطب نساجی کشور شناخته می شود به دادگستری گیلان دستور داد که هرچه سریعتر حل مشکلات کارخانه صنایع پوشش ایران را در دستور کار قرار دهد.

رئیسی همچنین تاکید کرد: مردم باید هرچه سریع تر ببینند که تولید در این کارخانه دوباره به راه افتاده است.

رئیسی در واکنش به سخن نماینده کارگران که گفت «در صورت راه اندازی بخش ها و پروژه های مختلف کارخانه صنایع پوشش ایران برای3 تا 4 هزار نفر کارآفرینی خواهد شد» تاکید کرد: مردم باید هرچه سریع تر ببینند که تولید در این کارخانه دوباره به راه افتاده است.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: فردی که کارخانه صنایع پوشش ایران را تخریب کرده، به عنوان کسی که اموال عمومی و بیت المال را به غارت برده، باید تحت تعقیب قانونی قرار بگیرد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.