تخفیف بیمه‌ شخص ثالث به مالک وسیله نقلیه منتقل می‌شود؟

«تخفیف عدم خسارت» در بیمه شخص ثالث و حوادث راننده متعلق به مالک وسیله نقلیه (صاحب پلاک انتظامی وسیله نقلیه) است و شخص می‌تواند بعد از انتقال خودرو، تخفیفات خود را به وسیله نقلیه دیگری از همان نوع منتقل کند.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما خبرگزاری به نقل از بیمه مرکزی، بر اساس مصوبه هیات وزیران، مالکان وسایل نقلیه موتوری زمینی می‌توانند سابقه تخفیف عدم خسارت بیمه نامه‌های شخص ثالث و حوادث راننده را به وسیله نقلیه دیگر از همان نوع (همچون سواری به سواری) که متعلق به خود، همسر، والدین و یا اولاد بلاواسطه آنها باشد، انتقال دهند.
 بنابراین جدا از اینکه خودروی جدید صفر کیلومتر است یا کارکرده، حق بیمه خودروی جدید مالک وسیله نقلیه، بیمه شخص ثالث‌ با احتساب تخفیفات عدم خسارت انتقالی، محاسبه خواهد شد. 
بر این اساس تخفیفات مالک، همزمان با انتقال مالکیت یا هر زمان پس از آن قابل انتقال است و در صورت در دسترس نبودن انتقال گیرنده (اعم از وسیله نقلیه مالک، همسر، والدین و یا اولاد بلاواسطه وی)، این تخفیفات برای مدت نامحدود در سوابق بیمه گر مربوطه و بیمه مرکزی نگهداری خواهد شد.

تخفیف بیمه‌ شخص ثالث به مالک وسیله نقلیه منتقل می‌شود؟

داشتن بیمه شخص ثالث برای همه وسایل نقلیه از جمله اتومبیل و موتورسیکلت اجباری و ضروری است. یکی از تخفیف‌های پر کاربرد در بیمه شخص ثالث تخفیف عدم خسارت است.

در صورتی که خودروی شما در مدت ‌بیمه‌نامه دچار حادثه نشده و خسارتی از شرکت بیمه دریافت نکرده باشید، شرکت بیمه وظیفه دارد در زمان تمدید ‌بیمه‌نامه، در محاسبه مبلغ بیمه شخص ثالث‌ تخفیفی را اعمال کند. به این تخفیف،‌ «تخفیف عدم خسارت» گفته‌ می‌شود.

223227

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.