مبارزه با عوامل خسارتزا در ۶۳ هزار هکتار مزارع گندم مازندران
عبدالرحمن زاغی با بیان اینکه سال گذشته سه هزار و ۲۰۰ هکتار مبارزه با بیماری گندم در استان انجام شد، گفت: کاهش بارندگی سبب شد شاهد بیماریهای کمتری در مزارع گندم باشیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر بهترین زمان برای لکهبری گندم است و در شهرستانهایی که کشت گندم، جو و کلزا بیشتری انجام میشود اطلاعات کافی در اختیار کشاورزان گذاشته شود تا نسبت به مبارزه لکهبری گندم و فوزاریوم خوشه اقدام کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: سال گذشته ۶۳ هزار هکتار مبارزه گندم داشتیم و امسال بیشتر از سال گذشته مبارزه با انواع بیماریها در کشت گندم و کلزا خواهیم داشت.
زاغی درباره مهار مگس میوه در باغات گفت: بهترین راهکار، برداشت میوههای باقیمانده به ویژه نارنج بر روی درخت است که عدم برداشت میوههای باقیمانده روی درخت به عنوان کانون بیماری خواهد بود و به سمت میوههای پیشرس هلو و شلیل سوق پیدا می کند.
وی اظهار کرد: هر ساله از اردیهشت ماه مبارزه با ملخ در مزارع آغاز میشود که نیاز به دو تن حشرهکش است که باید اعتبارات مطلوبی برای خرید آن در اختیار قرار گیرد.
زاغی تصریح کرد: تا پایان اسفندماه سال گذشته، مبارزه شیمیایی با بیماری ها و علف های هرز در ۲۸ هزار و ۳۸۳ هکتار مزارع گندم استان مازندران انجام شد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مبارزه با علف های هرز در ۲۷ هزار و ۷۳۰ هکتار مزارع گندم مازندران انجام شد، افزود: مبارزه با علف های هرز پهن برگ در ۹ هزار و ۸۵۶ هکتار، کشیده برگ در ۱۲ هزار و ۷۵۲ هکتار و توام در ۵ هزار و ۱۲۲ هکتار مزارع گندم مازندران با بکارگیری سموم گرانستار، توفوردی، تاپیک، آکسیال، اتللو، آتلانتیس، تیفیس و ویکیلیس صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی مازندران، وی با اشاره به مبارزه شیمیایی با بیماری ها در ۶۵۳ هکتار مزارع گندم مازندران، گفت: مبارزه با بیماری های سفیدک سطحی در ۳۷۵ هکتار، سپتوریوز برگی در ۲۴۰ هکتار و توام (سفیدک سطحی و سپتوریوز برگی) در ۳۸ هکتار از مزاع گندم مازندران انجام شد.
پایان خبر / تاریخ ما