هزینه نشدن اعتبارات جذب شده یک آسیب بزرگ است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما آیتالله مصطفی محامی ۱۷ فروردین ماه در دیدار مدیر کل و جمعی از معاونین دیوان محاسبات استان ضمن تاکید بر حساسیت و گستردگی کار دیوان محاسبات از تلاش های صورت گرفته توسط کارکنان این مجموعه در سال گذشته تقدیر و تشکر کرد و گفت: فعالیت دیوان محاسبات در تصحیح فعالیت سایر دستگاهها موثر است.
امام جمعه زاهدان افزود: سرازیری بودجههای استانی و ملی به سیستانوبلوچستان زمینه لغزش و وسوسه را ایجاد می کند که باید در این حوزه دقت نظر بیشتری داشته باشید.
آیت الله محامی بیان داشت: نامگذاری سال۱۴۰۰ تحت عنوان تولید، مانع زداییها و پشتیبانی ها دلیلی برای ایفای نقش دیوان محاسبات در حفظ سلامت دستگاه ها و سوق دادن آنها به سوی تولید.است.
وی ادامه داد: عدم سرمایهگذاری سرمایهگذاران بومی در استان آن هم به علت برخی تنگنظریها و مانعتراشیها یک آسیب است و انتظار میرود سرمایه گذاران بومی راه را هموار و عامل تشویق دیگر سرمایهگذاران باشند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان هزینه نشدن اعتبارات جذب شده و برگشت آن در حوزه هایی که با مشکلات فراوان مواجه هستیم را یک آسیب بزرگ عنوان کرد و گفت: فضای انتخابات و تغییر مسئولین عامل ایجاد آسیب هایی خواهد شد به گونهای که برخی از مدیران کنونی دیگر در جایگاه خود باقی نیستند تا پاسخگوی مسائل باشند و ممکن است مدیران جدید نیز تسلط و زمان کافی برای جذب اعتبارات را نداشته باشند و دیوان محاسبات باید با ایجاد موج و جهش برای کارایی و بهرهوری بهتر مدیران تلاش کند.
همچنین در ابتدای این دیدار ابراهیم ویسی مدیرکل دیوان محاسبات استان نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این مجموعه پرداخت و گفت: دیوان محاسبات سیستانوبلوچستان در مجموع بر عملکرد ۲۳۰ دستگاه در استان نظارت و رسیدگی می کند و در مجموع سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۰ هزار مکاتبه خروجی با دستگاه های اجرایی داشته ایم.
وی افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران، سیستانوبلوچستان را در اعطای بودجه۱۴۰۰ به طور ویژه در نظر گرفته اما متاسفانه یکی از چالش های پیش رو در چند سال اخیر عدم توانایی برخی مدیران در جذب و حتی هزینه کردن اعتبارات است.
پایان خبر / تاریخ ما