نخستین پیوند ریه از اهداکنندگان زنده به بیمار کرونایی انجام شد
برای نخستین بار در جهان عمل پیوند ریه از اهداکنندگان زنده به یک بیمار مبتلا به کووید۱۹ در ژاپن و روی یک زن انجام شد.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از سی ان ان، طبق گزارشی جدید یک زن ژاپنی که ریههای وی به دلیل ابتلاء به کووید ۱۹ آسیب دیده بود برای نخستین بار در جهان از اهدا کنندگان زنده پیوند ریه دریافت کرد.
طبق بیانیه بیمارستان دانشگاه کیوتو یک تیم ۳۰ نفره از پزشکان به مدت ۱۱ ساعت روی این زن عمل جراحی انجام دادند تا بافت ریه اهدا شده از همسر و پسرش را به بدن او پیوند بزنند.
کووید ۱۹ به خسارت شدیدی در ریههای برخی از بیماران منجر میشود و بسیاری از افراد در سراسر جهان به عنوان بخشی از فرایند بهبود از این بیماری پیوند ریه دریافت کردهاند.
این در حالی است که بیمارستان کیوتو اعلام کرد این نخستین باری بود که بافت ریه از بدن اهدا کنندگان زنده به یک بیمار کووید ۱۹ پیوند زده شد.
دکتر «هیروشی دیت» یکی از جراحان بیمارستان مذکور و رهبر عمل جراحی معتقد است این شیوه برای بیماران کووید ۱۹ که دچار آسیب شدید ریه شدهاند، نوید بخش است.
او در کنفرانس خبری گفت: ما نشان دادیم اکنون گزینه پیوند ریه از اهدا کنندگان زنده را در اختیار داریم.
این زن که تاکنون فقط مشخص شده از شهروندان منطقه کنسای در غرب ژاپن است، اواخر سال گذشته به کووید ۱۹ مبتلا شد و چند ماه به وسیله ماشینی زنده بود که به عنوان ریه مصنوعی عمل میکرد.
کووید ۱۹ چنان خسارتی به ریه او زد که این عضو بدن وی دیگر قادر به فعالیت نبود و این زن برای زنده ماندن نیازمند پیوند ریه بود.
پسر و همسر این زن بخشی از ریه خود را اهدا کردند. عمل پیوند از اهدا کنندگانی که دچار مرگ مغزی شدهاند هنوز در ژاپن نادر است. بنابراین عمل جراحی پیوند با کمک اهدا کنندگان زنده گزینه بهتری بود.
طبق اطلاعیه بیمارستان کیوتو همسر و پسر این زن در وضعیت با ثباتی هستند و خود بیمار نیز در بخش مراقبتهای ویژه است. پیش بینی میشود این زن ژاپنی دو ماه دیگر از بیمارستان مرخص شود.