آلمان برای متوقف کردن جمع آوری اطلاعات واتس‌اپ دست بکار شد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، رگولاتور شهر هامبورگ به دلیل نگرانی در خصوص تغییرات حریم خصوصی واتس‌اپ که به استفاده بیشتر از اطلاعات کاربران برای اهداف بازاریابی و تبلیغاتی منتهی می‌شود، به دنبال دریافت یک دستور فوری قابل اجرا پیش از ۱۵ ماه مه است.

یوهانس کاسپار، کمیسر دیتا در بیانیه ای اعلام کرد: واتس‌اپ اکنون توسط ۶۰ میلیون نفر در آلمان استفاده می‌شود و پراستفاده ترین اپلیکیشن رسانه اجتماعی و حتی جلوتر از فیس بوک – شرکت مادر این پیام رسان- است. بنابراین اهمیت زیادی دارد که مطمئن شویم شمار بالای کاربران که این سرویس را برای بسیاری از افراد جذاب می کند، به بهره برداری فرصت طلبانه از قدرت دیتا منجر نمی‌شود.

واتس‌اپ زمان معرفی سیاست حریم خصوصی جدید خود را پس از سردرگمی و عصبانیت کاربران را به تاخیر انداخت تا بتواند درباره جمع آوری اطلاعات و نحوه اشتراک گذاری آنها با شرکت مادر خود توضیح بهتری فراهم کند. رگولاتور حمایت از دیتای انگلیس در ژانویه به قانونگذاران اعلام کرد که میلیونها نفر استفاده از واتس‌اپ را متوقف کرده و به استفاده از سرویسهای پیام رسان دیگری نظیر تلگرام و سیگنال روی آورده اند.

فیس بوک در بیانیه ای اعلام کرد در حال بازبینی نامه ای است که از رگولاتور هامبورگ دریافت کرده و به سوءتفاهماتی که در خصوص هدف و اجرای این آپدیت وجود دارد، پاسخ خواهد داد و به فراهم کردن ارتباط خصوصی و مطمئن برای همه متعهد مانده است. این شرکت در ادامه خاطرنشان کرد با پذیرفتن شرایط جدید سرویس واتس‌اپ، کاربران با توسعه میزان اشتراک گذاری اطلاعات واتس‌اپ با فیس بوک موافقت نمی کنند و این به روزرسانی بر حریم خصوصی پیامهای آنها با دوستان یا خانواده شان در هر جای جهان که باشند، تاثیر نمی گذارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، رگولاتور هامبورگ اعلام کرد این شرکت می تواند به اتهامات در جلسه رسیدگی پاسخ دهد. پرونده رسمی گشوده شده است تا در صورت لزوم از اشتراک گذاری انبوه و غیرقانونی اطلاعات جلوگیری شود و به فشار غیرقانونی روی میلیونها نفر برای موافقت با آن پایان داده شود.

اقدام این رگولاتوری جبهه جدیدی را در آلمان پیرامون سیاستهای حریم خصوصی فیس بوک می گشاید. رگولاتور ضد انحصارطلبی ملی این کشور پیش از این یک جنگ حقوقی را علیه شیوه های عملکرد فیس بوک بر پا کرده که می گوید منعکس کننده سوءاستفاده این شبکه اجتماعی از نفوذ بازارش است.

حریم خصوصی آنلاین از سال ۲۰۱۸ مشمول مقررات اتحادیه اروپا با عنوان “مقررات حفاظت از دیتا” قرار گرفته و تحت این مقررات، ایرلند بر فیس بوک نظارت دارد زیرا مقر اروپایی این شرکت در ایرلند واقع شده است.

کاسپار با اشاره به شرایط فوق العاده ای که در مقررات حفاظت از دیتا پیش بینی شده است، به دنبال متوقف کردن سه ماهه جمع آوری اطلاعات کاربران توسط واتس‌اپ است.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.