ساخت کفی کفش نانویی برای جلوگیری از رشد قارچ و عوامل بیماری زا

یکی از شرکت‌های تولیدکننده کفی کفش با استفاده از نانوذرات نقره اقدام به تولید و عرضه کفی‌های کفش آنتی‌باکتریال کرده که مانع رشد قارچ و عوامل بیماری‌زا در کفش می شود.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، پزشکان از پا به عنوان قلب دوم یاد می‌کنند و در این میان کفی کفش در تماس مستقیم با پای انسان قرار دارد. بنابراین کفی کفش نقش مهمی در حفظ سلامت پا دارد.

در طراحی کفی کفش عوامل مختلفی همچون اندازه، حالت انحنای کف پا، قابلیت جذب ضربه، قابلیت کنترل رطوبت و مقابله با بو و باکتری در نظر گرفته می‌شود. تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده، موجب رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در میان انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود.

امروزه با توجه به اهمیت سلامت پاها، روش‌های مختلفی همچون استفاده از نانو ذرات در ساخت کفی کفش، مورد توجه قرار گرفته است. این‌گونه کفی‌ها واکنش آلرژیک ایجاد نکرده و ضرری برای بدن انسان ندارند. نانوذرات در اثر واکنش با غشای خارجی باکتری، موجب تغییرات ساختاری داخل باکتری و در نهایت نابودی آن می‌شود.

از این رو یک شرکت دانش بنیان با تولید و عرضه کفی‌های کفش حاوی نانوذرات تلاش دارد تا به حفظ سلامت پا مصرف‌کنندگان کمک کند. این کفی طبی، یک کفی طبی چرم است که قرار دادن آن در کفش موجب می‌شود بوی نامطبوع پا به حداقل رسیده و سطح زیر پا بسیار نرم باشد که این امر باعث جلوگیری از خستگی پا و آسیب به کف پا، زانو و کمر خواهد شد.

این کفی‌های نانویی از ویژگی‌هایی نظیر ضدحساسیت، سهولت کاربرد، ممانعت از ایجاد و رشد باکتری‌در جوراب و کفش، جلوگیری از تعرق پا و بوی بد و خواص انتی‌باکتریال برخوردار هستند.

در این کفی‌ها از نانوذرات نقره استفاده شده است که توانایی از بین بردن بیش از ۶۵۰ نوع باکتری مختلف را دارا است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.