فعالیت ۳۶۰ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، ارجمندی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی به عنوان یک شبکه قوی از نیروهای خبره روانشناسی و مددکاری جهت مداخله بهره میگیرد، افزود: در همه جای دنیا مسئله آزار و اذیتها به پلیس ارتباط پیدا میکند ولی در کشور ما توسط اورژانس اجتماعی و با بهره گیری از نیروهای فعال و متخصص و روانشناسان و مددکاران، در این موضوع مداخله صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه سیاستهای کلی سازمان بهزیستی با توجه به نقش سازنده دختران در آینده خود، حمایت و توانمند سازی دختران میباشد، افزود: حمایت از دختران در معرض آسیب اجتماعی در ۳۱ خانه سلامت و ۲۲ مرکز روزانه انجام میشود.
وی گفت: تغییر نگرش خانوادهها نسبت به حقوق دختران و تلاش جهت توانمندسازی دختران از مهمترین اقدامات سازمان بهزیستی است.
وی که در یک برنامه رادیویی صحبت میکرد، افزود: هدف کلی سازمان بهزیستی این است که حمایتهای سازمان به افرادی که دچار آسیبها و مشکلاتی همچون کودک آزاری، همسر آزاری، اعتیاد، کودکان خیابانی و … شدهاند به گونهای باشد که بتوانند از مراکز مشاوره سازمان استفاده کنند و یا به گونهای توانمند شوند که در آینده خود بتوانند مشکلاتشان را رفع کنند.
معاون دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی کشور افزود: به طور کلی سازمان بهزیستی به عنوان جریانی قرار دارد که شرایط اجتماعی کشور را از بحران به طبیعی باز گرداند.