نقش مهم شرکت های دانش بنیان در زمینه بیوتکنولوژی محصولات کشاورزی

ستاری در حاشیه افتتاح مجتمع فناروی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری که با همراهی استاندار مازندران صورت گرفت، در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هر حوزه ای که تعداد و فعالیت شرکت های دانش بنیان کم باشد، کشور نیز دچار ضربه پذیری بیشتر در همان حوزه می شود.

وی با اعلام این که تحریم سبب شد تا شرکت های دانش بنیانی که در برخی از حوزه ها کم کار بودند، فعال تر شوند، گفت: در حوزه کشاورزی شرکت های دانش بنیان بسیار کم هستند و تکنولوژی در این بخش به سختی وارد کشور شده است.

ستاری فعالیت شرکت های دانش بنیان در زمینه بیوتکنولوژی محصولات کشاورزی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: یکی از اولویت های ۲ سال اخیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت غذایی بود و به همین دلیل هم حمایت ها به سمت ایجاد شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی بوده است.

وی به تحریم لاین های مختلف کشاورزی در چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: اگر چه  شرکت هایی در این حوزه داشته ایم، اما نیاز به حضور فعال تر دانشگاه های کشور در بخش امنیت غذایی داریم.

معاون رییس جمهور از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به عنوان پایه اصلی برای جهت گیری در حوزه شرکت های دانش بنیان کشاورزی نام برد و افزود: جوانان خوبی در مازندران در حوزه ایده های جدید داریم که باید مورد توجه قرار بگیرند.

ستاری با بیان این که در یک سال و نیم اخیر همزمان با شیوع ویروس کرونا شرکت های دانش بنیان بخش سلامت کولاک کردند، ادامه داد: در حال حاضر در بخش تولید کیت های تشخیص و مواد مصرفی و داروهای جدید و حتی و مواد اولیه داروهای بیماری کووید ۱۹ در داخل مشکلی نداریم.

معاون رئیس جمهور با بیان این که در حوزه واکسن کرونا و مواد اولیه آن شرکت های دانش بنیان در حال فعالیت هستند، گفت: در بخش تجهیزات پزشکی نیز بیمارستان های کشور مشکل ندارند و داخلی سازی توسط شرکت های این بخش روز به روز در حال گسترش است.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.