رشته‌های آموزشی مرتبط با ظرفیت‌های خراسان جنوبی طرح ریزی شود

حمید ملانوری، امروز یکشنبه ۱۳ تیرماه در مراسم افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های عمرانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، اظهار کرد: در استانی مانند خراسان جنوبی با منابع و ذخایر فراوان که بهره مندی از آنها نیاز به مهارت دارد، وجود چنین دانشگاه‌هایی بسیار ضروری و مفید است.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، وی دانشگاه فنی و حرفه‌ای را بستری مناسب برای تربیت نیروی کارآزموده خواند و تصریح کرد: مهارت آموزی فرزندان این منطقه در دانشگاه می تواند به بهره مندی هر چه بیشتر از ذخایر استان کمک کند.

به گفته وی؛ استفاده از معادن غنی مس، بازالت، طلا، سنگ‌های قیمتی و… علاوه بر بهره برداری‌های کلان و ایجاد فعالیت‌های صنعتی و معدنی، به نیروی کاردان ماهر نیاز دارد.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: جوانان منطقه می‌توانند با مهارت‌آموزی در محیط دانشگاه، با اشتغال در حوزه معادن، تولید ثروت و سرمایه کرده، معیشت و اقتصاد خود و خانواده را توسعه بدهند.

ملانوری، جاذبه‌های طبیعی، صنایع دستی و میراث فرهنگی را ظرفیت‌های مرتبط با حوزه گردشگری برشمرد که مهارت‌های خاص و منصر به فردی نیاز دارند.

وی با اشاره به محصولات استراتژیک کشاورزی استان، گفت: این امر که با وجود کم آبی استان به جهت زحمات کشاورزان، محصولات کشاورزی منحصر به فردی در خراسان جنوبی تولید می‌شود، جای تقدیر دارد، اما متأسفانه کشاورزان بهره کافی از این محصولات نمی برند.

به گفته وی؛ با کسب مهارت‌های مرتبط می‌توان به ارزش افزوده واقعی از این محصولات دست یافت که این موضوع نشان دهنده نیاز استان به دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه خاوران، گفت: ما در قالب برنامه‌های این ستاد، همه ظرفیت‌ها را دور هم جمع می‌کنیم تا بهره مندی از آنها را به اندازه واقعی برسانیم.

وی ادامه داد: مهمترین نیاز ما برای تحقق این هدف، وجود نیروی کارآزموده و ماهر است، افراد توانمندی که قدرت و جرأت جسارت داشته باشند و بتوانند با ورود به عرصه فعالیت، این ظرفیت‌ها را عملیاتی کنند.

استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با تعامل همه حوزه‌ها به ویژه با ورود دانشگاه فنی و حرفه‌ای به این موضوع، جهش خوبی را در اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه شاهد خواهیم بود.

ملانوری با اشاره به اینکه بسیاری از فرصت‌ها در دوره جوانی از دست می‌روند، گفت: ما می‌توانیم با مدیریت زمان برای استفاده از انرژی جوانی فرزندان این مرز و بوم برنامه ریزی کنیم.

وی با اعلام امادگی استان برای همکاری با توسعه دانشگاه، یادآور شد: رشته‌های آموزشی دانشگاه باید متناسب با ظرفیت‌های استان توسعه یابند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید کمک کند تا فرزندان این استان با کسب مهارت لازم از ظرفیت‌های موجود در راستای اشتغال و درآمدزایی به درستی استفاده کنند و در مسیر توسعه استان قدم بردارند.

وجود دانشگاه فنی و حرفه‌ای به معنای تولید ثروت افزوده است

حسین خسروی، نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین اظهار کرد: یکی از محورهای توسعه یک کشور مباحث علمی است و امام علی(ع) فرمودند: «دانش، سلطنت و قدرت است، هر که آن را بیابد با آن یورش برد و پیروز شود، و هر که آن را نیابد بر او یورش برند و مغلوب گردد».

وی با بیان اینکه دانشگاه و علم محور خوشبختی و بدبختی یک جامعه است یعنی اگر علم بود جامعه خوشبخت و اگر نبود بدبخت است، تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک تولید ثروت افزوده است که مهارت‌های مورد نیاز را در کنار علم‌آموزی به دانشجویان یاد می‌دهد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.