منصوریه سند شیعه بودن مردم شیراز است

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق در ادامه سلسله نشست‌های «اخلاق مهندسی در محضر علما» که در مدرسه علمیه منصوریه شیراز برگزار شد، گفت: مرحوم آیت‌الله ایمانی؛ امام جمعه فقید شیراز، مدرسه علمیه منصوریه را به سند تشیع مردم شیراز تشبیه می‌کرد.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از حوزه علمیه منصوریه، حدائق افزود: اگر مردم شیراز می‌خواهند محکم و سربلند بگویند که ما در گذشته شیعه بوده‌ایم، سند آن همین مدرسه است که بیش از ۶۰۰ سال در راستای ترویج معارف اهل بیت(ع) خدمت کرده.

مسئول مدرسه علمیه منصوریه شیراز ادامه داد: بنیانگذار این مکان مقدس شخصیتی بسیار بزرگ به نام سید صدرالدین محمد دشتکی بود که در خانه خود به شهادت رسید و تحت عنوان سید سند معروف بود.شاید از مظلومیت‌ها و محرومیت‌هایی که انسان مشاهده می‌کند این است که گاهی اوقات از نقاط مختلف جهان برای ادای احترام به این شخصیت بزرگ می‌آیند اما برخی در شیراز هنوز خبر ندارند که قبر سید سند و سید شهید کجاست؟

حدائق اضافه کرد: چندین سال قبل روزی با من تماس گرفتند که ۲۴ نفر از فلاسفه آلمان آمده‌اند پشت درب مدرسه و اجازه ورود می‌خواهند تا کنار قبر سید سند یک عرض ارادت داشته باشند، پیش از ظهر خود را به مدرسه رساندم و دیدم ۲۲ نفر آقا و ۲ نفر خانم که همگی مسیحی و یهودی بودند و یک مترجم نیز به همراه آنان بود، منتظر بنده بودند. از آنها سوال کردم این افراد از کجا آمده و چکاره هستند و مترجم گفت تمام این افراد اساتید فلاسفه اروپا هستند که با یک تور جهانگردی به پاس ادب و احترام به اساتید وفلاسفه صاحب نظر تاریخ به ایران آمده‌اند که یکی از برنامه‌های آنان حضور در کنار قبر سید سند است.

او ادامه داد: افرادی که برای عرض ادب به مدرسه علمیه منصوریه آمده بودند، اعتقادی به مباحث دینی نداشتند اما در مباحث کلامی و عقلی دانا بودند، بیان کردند که فقط اجازه ورود به مدرسه علمیه را می‌خواهند تا یک عرض ادبی به قبر سید سند داشته باشند وارد مدرسه شدند و کنار قبر سید سند ایستادند و بیان کردند فقط برای عرض ادب به این شخصیت به شیراز آمده‌ایم، چراکه ما از افکار بلند فلسفه این عزیزان بسیار استفاده کرده‌ایم.

حدائق با بیان اینکه مسئولان شهری باید همت کنند تا قبرستان دارالسلام شیراز احیاء شود، عنوان کرد: بسیاری از بزرگان که در شیراز دفن هستند سند افتخار شیعه هستند و قبرستان دارالسلام هم از افتخارات این شهر است.

او با تصریح بر اینکه مسئول باید در تراز انقلاب اسلامی باشد، گفت: مدیری در تراز انقلاب است که خدمت به مردم را قبول کند و آن را یک افتخار برای خود بداند. اما برخی از مسئولان می‌خواهند آقایی کنند.

حدائق با بیان اینکه انسان‌های موفق باید مردمی باشند، اظهار کرد: برخی سالن غذا خوری کارگران و مسئولان را جدا می‌کنند و این باعث تکبر می‌شود؛ مدیرانی که با مردم هستند بر دل‌ها حکومت می‌کنند اما برخی مدیران هم بر تن‌ها حکومت می‌کنند.

این مدرس حوزه علمیه اضافه کرد: مدیر باید طوری عمل کند که هنگام تودیع او زیر دستانشان شاد نباشند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.