نیازمند تقویت اتحاد هر چه بیشتر بین نیروهای انقلابی هستیم
سردار علی اکبر پورجمشیدیان روز چهارشنبه، ۲۶ آبان در مراسم بزرگداشت شکستن حصر سوسنگرد، با بیان اینکه من به فرزند خطه آذربایجان و شهروند تبریز بودن افتخار میکنم، اظهار کرد: همه ما مسئول اتفاقات ناگواری هستیم که طی روزهای گذشته در این شهر افتاده و بایستی جبران کنیم چرا که امروز نیازمند انسجام و همدلی هستیم.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، وی خطاب به مسئولان نیز افزود: مردم ما، کسانی که همواره همراه با ما در سختیها صبر کرده و تحت انواع مشکلات و سختیها قرار دارند امروز نیازمند خدمت هستند. اکنون سران قوای کشور دست به دست هم داده و یک دست کار میکنند، باید این همدلی به سایر مسئولان استانی و شهرستانی نیز سرایت کند و همه با کمک یکدیگر علی رغم مشکلات موجود به مردم خدمت کنند و قطعا مردم کشور ما آنقدر باشعور هستند که این احساس تلاش مسئولان را حس میکنند.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی کشور، فرصت و زمینههای خدمت به مردم فراهم شده و بایستی دستگاههای مختلف اختلافات را کنار بگذارند، گفت: خدا نکند روزی برسد که زمینه خدمتی برای مسئولی در کشور و آذربایجان شرقی فراهم شود اما او نتواند کمکی به مردم کند که در این صورت است که همه در پیشگاه خدا، امام (ره) و شهدا پاسخگو خواهیم بود.
پورجمشیدیان خاطرنشان کرد: بروز اختلاف بین نیروهای انقلاب و دلسوزان نظام آفت بزرگی است که این روزها در فضای مجازی تبریز هم بیشتر به چشم میخورد که جای نگرانی دارد و باید همگی کمک کنند تا این شرایط بهبود یابد.
وی ادامه داد: انقلاب ما انقلاب محبت، دوستی و صمیمت بود، اما اینکه چرا امروز این خصلتهای اصیل از میان رفته است، جای تامل دارد و باید اذعان کنیم که محبت، گمشده نیروهای انقلاب در تبریز شده است.
وی در ادامه به اشاره به اتحاد بین رزمندگان و نیروهای مسلح و مردم بومی منطقه سوسنگرد، گفت: آزادسازی سوسنگرد نمونهای از انسجام بین نیروهای مختلف سپاهی، بسیجی، ارتشی و حتی ژاندارمری بود.
معاون هماهنگ کننده نیروهای زمینی سپاه با بیان اینکه نقش شهید زنده ناصر بیرقی از فرماندهان بزرگی که در حماسه سوسنگرد بود، مثل شهید تجلایی اگر بالاتر نباشد پایینتر هم نیست، افزود: کتاب «شهادت شکار» که شامل دست نوشتههای شهید تجلایی است توسط همسر این شهید منتشر شده و یکی از بی نظیرترین و عجیبترین آثار مربوط به دوران هشت سال دفاع مقدس است.
وی با اشاره به بخشهایی از این کتاب به قلم شهید تجلایی، ادامه داد: رزمندگان در زمان حصر سوسنگرد حتی غذایی برای زنده ماندن هم نداشتند و همچون حادثه کربلا با گرسنگی و تشنگی مقابل دشمن میجنگیدند. این جوانان پاک و به تعبیر مقام معظم رهبری، فرشتههای زمینی آنقدر غرق در معنویت و ایثار بودند که حتی به سمت مغازههای مردم شهر سوسنگرد که رها شده بود و میتوانستند به راحتی غذاها و نوشیدنیهایی را بردارند، نرفته و فقط در صورت کسب اجازه از مقام معظم رهبری بود که صرف آن مواد غذایی را برای خود حلال دانستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتصاب سردار عباسقلیزاده به عنوان فرمانده جدید سپاه مقدس عاشورا، اظهار کرد: با حضور بزرگانی چون سردار عباسقلیزاده و سردار بابازاده در قرارگاه عاشورا ان شاالله شخصیتهایی چون شهید باکریها، شهید تجلایی و شفیع زاده در آذربایجان بار دیگر تکرار خواهد شد.
فرمانده اسبق سپاه عاشورا افزود: روزی که بنده از سپاه عاشورا تودیع یافتم، تصمیم گرفتم تا در خدمت هر کسی که فرمانده سپاه عاشورا است، همچون یک سرباز باشم. نام درخشان سپاه عاشورا در ردیف نخست سرمایههای آذربایجان میدرخشد.
وی در ادامه با اشاره درگذشت حاج بیوک آسایش، مداحل سرشناس تبریز، گفت: ما همه شاگردی ایشان را در طول خدمت پاسداری کردیم و معتقد هستم که او در ردیف مردان بزرگ آذربایجان و لشکر مقدس عاشورا و از بنیانگزاران سپاه در تبریز قرار دارد.
وی ادامه داد: ما در روزهای اولی از سال ۵۹ که به تبریز آمدیم، بزرگانی بودند که سپاه را اداره میکردند و ما زیر نظر آنها خدمت میکردیم و خاطرات بسیار ارزشمندی از آن روزها داشتیم. در تمام عملیاتهایی که در لشکر داشتیم، بزرگانی چون مرحوم حاج آسایش و کمالی حضور داشته و برای رزمندگان روحیه ایجاد میکردند.
پورجمشیدیان گفت: حاج آسایش، انسان باتقوایی بود اما وقتی احساس میکرد که بچهها نیاز به نشاط دارند، آنها را میخنداند و یا برای روحیه دهی به آنها در شبهای عملیات روضه میخواند. شعارهای حماسی دوران انقلاب، حاصل طراوت ذهنی ارزشمند مردان بزرگی چون حاج آسایش و کمالی است و نقش این افراد از فرماندهان تراز اول عاشورا کمتر نبود.
پایان خبر / تاریخ ما