طرحهای توسعه نیشکر در محاصره آثار تاریخی
عبدعلی ناصری در اولین جشنواره ملی برداشت نیشکر ـ شکرستان ۱۴۰۰ که امروز (چهارشنبه)، اظهار کرد: شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با فعالیت خود به جذابیت این جاذبههای گرشگری افزوده و تولید را در کنار این آثار رونق داده است.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با بیان این که در سالهای ۹۷ و ۹۸ خشکسالی و سیلاب باعث از بین رفتن حدود ۴۰ هزار هکتار از اراضی نیشکر در خوزستان شد گفت: برای بازسازی این ۴۰ هزار هکتار آسیب دیده با تلاشهای انجام شده ۲۲ هزار و ۶۰۹ هکتار کشت مجدد شد و باقی اراضی به سایر کشت اختصاص داده شد.
ناصری با اشاره به این که خشکسالی امسال تقریبا در ۶۰ سال اخیر بیسابقه است، خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شرایطی که در بحث تامین آب و شوری آب با آن مواجه بودیم، در تولید به ۷۰۰ هزار تن مورد نظر نخواهیم رسید و پیشبینی میکنیم با ۱۵ درصد کاهش بتوانیم ۶۰۰ هزار تن شکر خام تولید داشته باشیم.
وی افزود: تاکنون حدود ۱۳۰ هزار تن شکر خام تولید و ۶۰ هزار تن از این شکر تصفیه و آماده عرضه به بازار شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان با اشاره به واگذاری نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: به دنبال این هستیم تا تولید شکر مناسبی در شرکت نیشکرهفت تپه داشته باشیم.
ناصری برای هفتتپه آینده روشنی پیشبینی کرد و ادامه داد: تاکنون کشت ۷۱۱ هکتار نیشکر در شرکت نیشکر هفتتپه اجرایی شده و برنامههایی نیز برای نیهای آسیب دیده در نظر گرفته شده است. در حال حاضر کارخانه در حال اورهال است و از یک دی ماه برداشت نیشکر در هفت تپه آغاز میشود.
وی گفت: طرحهای شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در محلهایی اجرایی شدهاند که در محاصره آثار تاریخی مختلف و جاذبههای گردشگری هستند و باید از این ظرفیتها برای توسعه گرشگری در خوزستان استفاده کنیم.
پایان خبر / تاریخ ما