رقابت های مهارتی نگاه را نسبت به ابزار پیشرفت کشور تغییر می دهد

دکتر”مهدی دارایی” ۲۷ آبان ماه در مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره از رقابت های ملّی مهارت رشته تخصصی “کنترل صنعتی” انتخابی شانگهای چین در سرچشمه رفسنجان به مفهوم مرگ و جاودانگی اشاره و بیان کرد: مرگ ایده های ناب و مرگ قدرت تغییر معادل با مرگ مغز است و برخی افراد در سنین ۲۰، ۵۰ یا ۶۰ سالگی دچار مرگ مغز می شوند به عبارتی در این سن جسم آن ها نمی میرد و ممکن است تا ۱۰۰ سالگی هم زنده بمانند امّا قدرت تأثیر بر پیرامون آن ها به پایان می رسد.

وی با اشاره به اینکه اندرون رویداد رقابتی مهارت محور، تغییر جاودانه است افزود: این رقابت های مسئله محور بهانه ای برای تغییر نگاه نسبت به ابزار پیشرفت کشور است.

دارایی همچنین به مسابقات جهانی کازا در سال ۲۰۱۹ اشاره کرد و گفت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور وقت روسیه اعلام کرده بود که برای برگزاری این مسابقات یک میلیون نفر را بسیج کردم تا به دنیا ثابت کنم که مسیر رشد و توسعه روسیه از مهارت است.

مدیر مسابقات مهارت سازمان فنی و حرفه ای کشور اظهار کرد: امسال با شرکت بخش خصوصی رقابت های ملی مهارت را برگزار کردیم.

وی گفت: سازمان فنی و حرفه ای استعدادها را کشف و در این رویداد ملی شکوفا می کند و این میوه در بازار مصرف خودش عرضه می شود لذا این رقابت ها از مهجوریت درآمده و هم جوانان با استعداد شناسایی شده، هم اینکه سطح رقابت ها در حد جهانی برگزار شد.

دارایی افزود: امیدواریم مجموعه مس سرچشمه رفسنجان در این رقابت ها برتر و برای نخستین بار حامی تیم ملی جمهوری اسلامی در شانگهای شود.

شکوفا کردن صنعت در کشف استعدادهای مسابقات مهارت تحقق می یابد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، “محمدرضا جهانگیری” مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: امسال رقابت‌های ملی پنج رشته مهارتی شامل تعمیر و نگهداری ماشین های سنگین  در سیرجان، کنترل صنعتی در رفسنجان و رشته‌های تراش  cnc، فرز cnc  و طراحی مهندسی‌ مکانیک‌ در کرمان با حضور داورانی از شهرهای مختلف برگزار شد.

وی افزود: با کمک بنگاه های اقتصادی که نیاز به نیروی ماهر جوان دارند این رقابت ها برگزار می شود؛ بنگاه اقتصادی شرکت مس قبلاً در کوه ها به دنبال کشف معدن و سنگ های معدنی بود در حال حاضر به دنبال دانش و نیروی ماهر است که برگزاری دوره های مهارت در رشته کنترل صنعتی برای این صنعت بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: هدف از برگزاری نوزدهمین دوره ملی مسابقات مهارت، تقویت ارتباط بین صنایع، بنگاه های اقتصادی کشور و  کشف استعدادهای نهفته در راستای شکوفا کردن صنعت کشور است.

مرکز جوار کارگاهی در سرچشمه نیروی ماهر مورد نیاز مس را آموزش می دهد

مدیر روابط عمومی و خدمات اجتماعی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم در این مراسم گفت: در نیمه نخست امسال مرکز جوار کارگاهی با همکاری مرکز فنی و حرفه ای در سرچشمه رفسنجان با هدف تربیت و مهارت آموزی نیروهای مورد نیاز این حوزه از صنعت مس راه اندازی شده است.

“روح الله ابوالهادی” بیان کرد: حدود یک دهه است که ابتکار عمل در مجتمع مس سرچشمه انجام شده و با شعار “مس حامی فرهنگ” به مسئولیت های اجتماعی خود به خوبی عمل می کند و در نقاط مختلف کشور به رفع محرومیت ها می پردازد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.