خاطرات مادران و همسران شهدا، باید هنرمندانه ثبت و نشر شود

کتاب «تنها گریه کن» به قلم «اکرم اسلامی» راوی زندگی «اشرف سادات منتظری» مادر شهید «محمد معماریان» را در دوران مبارزات انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و پس از آن را روایت می‌کند.

عادله کشمیری_ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در این مراسم، گفت: خداوند را شاکرم که به ما دینی عطا فرمود که معجزه‌اش قرآن است؛ کتابی ارزشمند که رمز و راز سعادت دنیوی و اخروی بشر در آن نهفته است.

وی افزود: اولین آیه نازل شده بر رسول اکرم(ص) با امر به خواندن آغاز می‌شود و این نشان از اهمیت امر خواندن و فرهنگ مطالعه در دین ما است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به امر کتاب‌خوانی، تصریح کرد: تقریظ رهبری، دعوت مکتوبی برای امر کتاب‌خوانی و توجه ویژه به ادبیات دفاع مقدس است و اقدامی ارزشمند در مسیر اشاعه فرهنگ مقاومت و دفاع مقدس محسوب می‌شود.

کشمیری، بهره‌مندی از ظرفیت هنر و ادبیات برای خلق آثاری در تراز انقلاب اسلامی را ضروری برشمرد و گفت: مادران و همسران شهدا، خاطرات و داستان‌های ماندگاری دارند که باید به نحوی شایسته آن‌ها را هنرمندانه ضبط و ثبت و نشر دهیم.

غلامرضا منتظری_ نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم، گفت: از کودکی با شعر «توانا بود هر که دانا بود» آشنا هستیم و به‌حق عبارتی ارزشمند است زیرا دانایی پله‌ توانایی است و هیچ عنصری به‌اندازه کتاب در ضمیر انسان نقش نمی‌بندد.

وی با اشاره به مزایای کتاب و کتاب‌خوانی، بیان کرد: کتاب یاری بی‌منت و بخشنده است و نویسندگان مشعل دانایی را بر بام اندیشه‌ها روشن می‌کنند و اگر کتاب نباشد پلی ما بین نسل گذشته و آینده قطع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از ارشاد گلستان، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه، گفت: ما کتاب کم نداریم، بلکه متأسفانه فرهنگ مطالعه مطلوب نیست و برای رونق آن باید در نخستین گام در خانه و خانواده‌ها اقداماتی صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، متن تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:

” بسم الله الرحمن الرحیم

با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم.

همه چیز در این کتاب عالی است؛ روایت عالی، راوی عالی، نگارش عالی، سلیقه تدوین و گردآوری عالی و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علو و رفعت.

هیچ سرمایه معنوی برای کشور و ملت و انقلاب برتر از این‌ها نیست.

سرمایه‌ی با ارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که ماجرای عاشقانه‌ی مادرانه به آن نیاز داشت.

۱۰ اسفند ۱۳۹۹

از نویسنده جدا باید تشکر شود. “

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.