سردار شهید سلیمانی سرآمد فرهنگ بسیجی بود
“سید ابراهیم یزدی” به مناسبت هفته بسیج در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما اظهار کرد: بسیج یک فرهنگ ماندگار میدانی است که توسط امام خمینی (ره) پایه گذاری شد و با هدف حضور همگانی اقشار مختلف جامعه اسلامی در ارکان مختلف اجرایی، معنوی، فرهنگی و… شکل گرفت.
این یادگار دوران دفاع مقدس ادامه داد: اولین امتحان بسیج، در پاسداری از میهن و در مقابل توطئه های دشمنان بود که در دفاع مقدس رشد کرد و به واسطه اینکه معنویت بالایی داشت توانست خدماتی را در ایجاد امنیت و کارهای مهم و سخت در جامعه انجام دهد.
این همرزم شهید سلیمانی اظهار کرد: همانطور که می بینیم این حرکت مقتدرانه امام خمینی(ره) در دفاع مقدس خود را نشان داد و 36 هزار دانش آموز شهید در دفاع مقدس تحت عنوان بسیجی وارد میدان شدند و حماسه آفرینی کردند.
وی با بیان اینکه 114 هزار بسیجی در استان کرمان، زمان جنگ تحمیلی در جبهه حضور پیدا کردند، گفت: در حوزه رسانه 11 شهید و در حوزه فرهنگی و هنری 138 شهید در استان کرمان با هویت بسیج آمدند که فرهنگ ساز شدند و با افتخار به شهادت رسیدند.
یزدی با بیان این مطلب که درصد قابل توجهی از جبهه را نیروی های بسیجی تشکیل می دادند، افزود: در لشکر 41 ثارالله نیز شرایط همین طور بود، حاج قاسم برای نیروهای بسیجی ارزش زیادی قایل بودند و شخصا به استقبال آنها می رفتند و اهمیت موضوع را برای آنها توضیح می دادند.
این یادگار دوران دفاع مقدس اظهار کرد: سردار سلیمانی همیشه خطاب به فرماندهان تاکید داشتند که بچه های مردم (بسیجیان) در دست ما امانت هستند و شما باید از این امانت حفاظت کنید.
یزدی با اشاره به اقشار مختلف بسیجی یادآور شد: فرهنگ بسیجی هم اکنون نیز ساری و جاری است و همانطور که می بینیم امروز مدافعین سلامت با همین تفکر، جانفشانی و نقش آفرینی می کنند. امروز بسیج به حوزه های مختلف تقسیم بندی شده و همه آحاد جامعه را پوشش داده است. بسیج محلات، پزشکان، هنرمندان، رسانه، حقوقدانان، بانوان و… که در همه میدانها به صورت موثر وارد می شوند.
یزدی افزود: سالهاست که رهبر معظم انقلاب به کرات، مسئولین کشوری و لشکری را به بهره گیری از فرهنگ بسیجی برای خدمت به مردم توصیه نموده واز بسیجیان به گوهرهای تابناک و درخشان در همه عرصه های خدمت نام می برند.
این یادگار دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: یکی از نمونه های بارز فرهنگ و مکتب بسیجی، شهید شهسواری بود که دین خود را بطور کامل به فرهنگ و مکتب بسیجی ادا کرد و آنجا که در اسارت با شهامت شعار «مرگ بر صدام ضد اسلام» و «درود بر امام خمینی (ره)» را سر داد، مثال زدنی بود.
پایان خبر / تاریخ ما