واحدهای تولید الکل و مواد ضدعفونی‌کننده به حال خود رها شده‌اند

عیسی محمدی در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما، اظهار کرد: هفته اول اسفند 1398 که شیوع بیماری کرونا در کرمانشاه اعلام شد، حدود شش واحد تولیدی اقدام به راه‌اندازی خط تولید مواد ضدعفونی کننده کردند.

وی ادامه داد: در روزهای ابتدای شیوع بیماری در کرمانشاه، به شدت با کمبود انواع الکل و مواد ضدعفونی کننده در بازار مواجه شدیم و تعدادی از واحدهای تولیدی با هزینه‌های میلیاردی تولید مواد ضدعفونی کننده را شروع کردند.

مدیرعامل شرکت کیمیا فرآیند بیستون با اشاره به اینکه آن زمان برای این شرکت‌ها مجوز تولید موقت صادر شده بود که هر سه ماه یکبار تمدید می‌شد، عنوان کرد: متاسفانه از تیرماه امسال دیگر این مجوز را تمدید نکردند.

محمدی توجیهی که برای عدم تمدید این مجوز اعلام شده را افزایش تولید مواد ضدعفونی کننده در کل کشور و کاهش مصرف آن عنوان کرد و یادآور شد: این موضوع از سوی سازمان غذا و دارو کشور اعلام شده است.

وی تاکید کرد: البته قطعا فعالیت شرکت‌های تولید مواد ضدعفونی کننده بزرگ و صاحب نفوذ کشور  نیز در این تصمیم بی تاثیر نبوده است.

عضو انجمن همگن صنایع شیمیایی و سلولزی کرمانشاه با بیان اینکه در ابتدا محدودیت‌هایی برای سهمیه مواد اولیه و الکل مورد نیاز واحدها اعمال شد، خاطرنشان کرد: این محدودیت‌ها به تدریج بسیار بیشتر شد، بگونه‌ای که این اواخر واحدها دیگر توان کار کردن نداشتند و در نهایت نیز دیگر مجوزها را تمدید نکردند.

به گفته محمدی، هم اکنون هیچ شرکتی در کرمانشاه تولید مواد ضدعفونی کننده ندارد و آنچه که در بازار کرمانشاه به فروش می‌رسد عمدتا مربوط به شرکت‌های نقاط دیگر کشور خصوصا شرکت‌های تهران، اراک و زنجان است.

وی با بیان اینکه برخی از این واحدها در روزهای اضطرار در کمتر از یک هفته خط تولید خود را راه‌اندازی کردند و در آن زمان مدام وعده حمایت به آنها داده می‌شد، گفت: اکنون نه تنها هیچ حمایتی از ما صورت نمی‌گیرد، بلکه به حال خود و به امان خدا رها شده ایم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.