ارتقای دانش در شرایط تحریم امری ضروری است
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما و به نقل از روابطعمومی شرکت ایران ترانسفو عزتالله اکبریتالارپشتی در دیدار با مدیران گروه برای هماندیشی رفع مشکلات در تبیین عملکرد شرکت ایرانترانسفو در شرایط تحریم و کرونا، اظهار کرد: اعتقاد دارم اگر در همه حوزهها در کشور به افراد اجازه تولید دهیم دیگر تحریم معنایی نخواهد داشت و تحریمها را زیر پا خواهیم گذاشت.
وی ادامه داد: ایران ترانسفو شرکتی برند و دارای مجموعه و تیمی منسجم، مدیریت خوب با دید و بینشی وسیع و آیندهنگر است و عملکرد خوب شرکت در توسعه محصول و تولید و اشتغال را نتیجه این وضعیت قلمداد کرد که مصداق بارز آن ابراز رضایت مقام معظم رهبری از عملکرد شرکت در ارتباط تصویری معظم له با این مجموعه صنعتی در سال ۹۹ است.
این نماینده مجلس، فرمایشات راهبردی و مدبرانه مقام معظم رهبری را رمز پایداری و مقاومت و استقلال کشور در شرایط بحران دانست و اشاره کرد: دولت سیزدهم و شخص آقای رییسجمهور مشتاق خدمت به مردم و کشور است و همراهی سه قوه تحت امر رهبری عزیز را بهترین فرصت توسعه و تعالی کشور عنوان کرد.
وی گفت: ایرانترانسفو شرکتی است که رشد بازار صادراتی مناسبی دارد و نیز توانسته نیاز داخلی کشور را در حد بالایی پاسخ دهد، بنابراین دولت و دستگاههای دولتی باید مساعدت کنند و مانع و سدی در مسیر فعالیت این شرکت و سایر تولیدکنندگان ایجاد ننمایند و اگر تولید داخل وجود دارد از هرگونه واردات اکیدا و تحت هر عنوان ممانعت شود. این حمایتها در شعار و عمل باید یکسان باشد و با ادبیات دولت گذشته با صنعتگران رفتار نشود.
اکبری، ارتقای دانش در شرایط تحریم را با مشارکتدهی و بهرهمندی از خدمات شرکتهای دانشبنیان داخلی امری ضروری دانست و بیان کرد: در این صورت است که با توانمندسازی و خودباوری، تحریم را شکست خواهیم داد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن اظهار کرد: مجلس نیز آماده است به دولت برای پیشرفت و آبادانی کشور کمک کند و تولیدکنندگان میتوانند از ظرفیتهای قانونی مجلس در نظارت و قانونگذاری برای رفع موانع تولید استفاده کنند و هر کجا که قانون مانع و سدی در مسیر تولید باشد، مجلس حاضر است آن قانون را لغو و قانون دیگری را جایگزین کند.
وی در ادامه گفت: با حضور در شرکتهای تولیدی و مطالعات و بازدیدهای میدانی بنا داریم از نزدیک از مشکلات آنها مطلع شده و در جهت رفع آن تلاش خواهم کرد.
این مسئول در رابطه با مطالبات شرکتهای تولیدی از دولت، اظهار کرد: پیشنهادی به دولت ارایه دادم که ساز کاری تشکیل داده و در این فرآیند یک موسسه یا بانک را قرار دهد و زمانی که دولت با مشکل مالی مواجه شد، سریعاً در خواست کمک مالی از این موسسات و بانکها برای پرداخت بدهی خویش استفاده کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین از پیشنهاد بررسی طرح پلمب شرکتهای تولیدی در مجلس خبر داد که تصویب آن نتایج مثبت اقتصادی و اجتماعی بسیار خوبی برای دوام تولید و اشتغال و حیات واحد تولیدی خواهد داشت.
رییس کمیسیون صنایع و معدن در مجلس شورای اسلامی تقویت حوزه فعالیت استانداران و دیپلماسی اقتصادی از طریق سفارتخانههای کشورمان در خارج را راه دیگر توسعه کارآمدی دولت در حوزه تولید و سرمایه گذاری دانست و خاطرنشان کرد: بایستی سفارتخانهها را برای انتفاع بخشی به امنیت ملی و اقتصادی تجهیز و تبدیل کرد.
انتهای آگهی رپرتاژ