راه‌اندازی شهرک سلامت مانع مهاجرت کادر درمان می‌شود

محمدهادی ایمانیه شنبه ۶ آذر در نشست مجمع نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طرح سطح بندی در حوزه خدمات درمانی شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تاکید کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خود را متعهد بداند که شهرستان‌های استان را در سطح درمانی خود حفظ کرده و خدمات مرتبط با سطح آن شهرستان‌ها ارائه شود.

او همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز را طبیبی وفادار به مردم معرفی کرد که ماندگاری و ارایه خدمات تخصصی و فوق تخصصی او در دانشگاه علوم پزشکی، نشان دهنده اخلاق، تعهد و مسوولیت پذیریش در راستای کمک به مردم به ویژه مستضعفان جامعه است.

ایمانیه بر عزم جدی و همگانی نمایندگان مردم فارس و مسئولان مجموعه سلامت در تامین سلامت جامعه تاکید کرد. 

او پیگیری تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه سلامت در شهرستان‌های استان و اجرای مالیات عادلانه در حوزه سلامت را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که نیازمند توجه نمایندگان فارس در مجلس است.

تاکید رییس مجمع نمایندگان فارس بر مدیریت تعارض منافع در نظام سلامت

رئیس مجمع نمایندگان فارس و نماینده مردم شهرستان های زرقان و شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز دکتر سید وحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز را نیرویی انقلابی دانست و به نمایندگی از نمایندگان استان، درباره انتظارات نمایندگان از مسوولان حوزه سلامت، مواردی مطرح کرد.

علیرضا پاک‌فطرت با تاکید بر مدیریت تعارض منافع در نظام سلامت، ابراز امیدواری کرد که دوره خدمت این مقام مسئول در دانشگاه، دوره شکوفایی مجموعه سلامت فارس باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این نشست با ارائه توضیحاتی در خصوص وضعیت بهداشت و درمان در استان فارس، از همکاری و همدلی نمایندگان استان برای مشارکت در ارائه خدمات مطلوب سلامت به مردم استان به ویژه در بحران کرونا قدردانی کرد.

دکتر سید وحید حسینی با اعلام اینکه آمارها نشان می‌دهند که وضعیت سلامت استان نسبت به دیگر استان‌ها در کشور وضعیت مطلوبی قرار دارد، گفت: فارس در انجام واکسیناسیون در کشور نیز در جایگاه دوم قرار دارد و  ۸۷ درصد گروه هدف در فارس دُز اول و ۷۵درصد نیز هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

او با بیان اینکه جلب رضایت خداوند متعال و مردم، اولویت مجموعه سلامت است، عنوان کرد: اغلب بیماری‌های واگیر با دریافت ۷۵ تا ۸۰درصد واکسن از سوی مردم، ایمنی جامعه ایجاد می‌شود، اما با توجه به شدت و جهش‌های کروناویروس، این هشدار همچنان وجود دارد که باید مشارکت عمومی در واکسیناسیون ادامه یابد و به شیوه نامه‌های بهداشتی نیز بیش از پیش و با جدیت رعایت شود.

حسینی در این نشست به تفکیک شهرستان‌ها به نمایندگان استان، گزارشی از مجموعه سلامت مربوط به آن شهرستان ارائه کرد.

او همچنین با تاکید بر تاثیر حمایت و پشتیبانی نمایندگان از حوزه سلامت به عنوان متولی بهداشت و درمان در راستای تامین سلامت مردم و ارایه خدمات مطلوب به مراجعان، اظهار کرد: بحران کرونا بار مالی بر دانشگاه اضافه کرده است که نمایندگان باید در تامین اعتبارات، مجموعه سلامت را یاری رسانند.

برخی از نمایندگان استان نیز در این نشست توضیحاتی درباره نیازهای شهرستان های زیرمجموعه خود، همچنین به ارائه چالش‌های مرتبط با سلامت مردم آن مناطق پرداختند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.