ذرت‌های آلوده مرجوع و یا امحا می‌شود

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به وجود مقادیری ذرت آلوده وارداتی در کشور گفت: به دستور رییس‌جمهوری، این انبارها به کشور صادرکننده ارجاع داده و یا امحاء می‌شود.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به وجود مقادیری ذرت آلوده وارداتی در کشور گفت: به دستور رییس‌جمهوری، این انبارها به کشور صادرکننده ارجاع داده و یا امحاء می‌شود.

به گزارش سرویس اخبار تاریخ ما، نیره‌السادات پیروزبخت روز سه‌شنبه در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه استاندارد در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه بررسی‌ها برای چگونگی انهدام این ذرت‌ها در دستور کار است، افزود: طبق دستور رییس‌جمهوری این ذرت‌ها می‌بایست منهدم یا مرجوع شوند و قرار نیست و نبوده که این ذرت‌ها مورد استفاده قرار گیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آب‌سوز کردن خودروها و اینکه این موضوع در دنیا اتفاق نیفتاده است، اشاره کرد و گفت: این موضوع از سوی سازمان استاندارد تائیدیه‌ای ندارد و اگر کار پژوهشی و جدیدی در این زمینه انجام شده بود باید فرآیندهای پژوهشی تائیدیه‌های لازم را می‌گرفتند، ولی به این صورت نبوده و در این زمینه مجوز استاندارد و تائیدیه‌ای اخذ نشده است.

رییس سازمان ملی استاندارد در ادامه به سهمیه‌بندی بنزین اشاره کرد و گفت: پس از گرانی بنزین ۲ موضوع در دستور کار ما قرار گرفت، یکی اینکه مطابق روال قبل باز هم کیفیت بنزین را مد نظر داشته باشیم که کیفیت پائین نیاید و دیگر اینکه نازل‌های سوخت را بیشتر ازقبل کنترل کنیم.

پیروزبخت گفت: من یک بخشنامه به همه استان‌ها صادر کردم که به سرعت نازل‌های سوخت را کنترل و گزارش دهند، هر نازلی را متوجه شویم که مشکل دارد یا کم‌فروشی می‌کند، اجازه ادامه کار به آنها داده نمی‌شود.

وی در ادامه به سهم ایران در بازار حلال جهانی اشاره کرد و افزود: سهم ما در این بخش به صورت واضح زیاد نیست؛ به این دلیل که هر تولیدی که در ایران انجام می‌شود، از غذا گرفته تا پوشاک و خدمات مانند هتل‌داری تابع ضوابط شرع مقدس اسلام بوده و در ذات خود حلال است.

پیروز بخت با بیان اینکه ۴۲ گواهی مشترک در این خصوص با وزارت جهاد کشاورزی داریم، اظهار داشت: کشورهایی مانند روسیه و ارمنستان خواستار صدور گواهی برای گرفتن سهم از بازار حلال شدند وقتی این گواهی صادر می شود صادرات ما به این سمت گرایش می‌یابد.

وی ادامه داد: کالاهای زیادی مانند لبنیات صادر می‌کنیم اما بدون گواهی حلال ولی در ذات حلال هستند، بنابراین گواهی‌ها را بگیرندو سهم ما از این بازار بیشتر می‌شود.

 

منبع: ایرنا

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.