استان ۷ رکابزن برتر ایران در حاشیه!

در چند روز گذشته مصاحبه انتقادی یکی از ورزشکاران پیشکسوت نسبت به سیاست‌های هیات دوچرخه استان بار دیگر نگاه را به سمت دوچرخه سواری برگردانده است. در کنار این مصاحبه انتقادی، دل‌های ورزشکاران این رشته از نبود حمایت‌های کافی و نگاه از بالا به پایین مسؤلین ورزشی استان به ورزشکاران دوچرخه سواری آزار دیده و به باور این ورزشکاران، استانی که ۷ رکابزن در تیم های لیگ برتری دارد شایسته نیست که تیمی در لیگ نداشته باشد.

چرخ‌های  دوچرخه سواران اردبیلی در کدام  مسیر می چرخند ؟

محمد رضا ادهمی در این باره می گوید:  ورزش دوچرخه سواری اگرچه یک ورزش مفرح و شادی به حساب می آید اما واقعیت مسئله این است که در سطح حرفه‌ای با وضعیت اقتصادی که الان شاهد آن هستیم، این رشته ورزشی جزو رشته های گرانقیمت بحساب می آید و مشکل ورزشکاران اردبیلی هم دقیقا از همین جا شروع می شود.

وی ادامه داد: برای داشتن یک دوچرخه خوب که بتوانی با آن در مسابقات کشوری رکاب زد بالای ۱۰۰ میلیون تومان است و تامین این هزینه برای یک ورزشکار بسیار سخت است.

کاپیتان دوچرخه سواری اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی ورزشکاران مستعد بیشتری دارد، ادامه می دهد: متاسفانه نبود حمایت های مالی از سوی هیات دوچرخه سورای باعث مهاجرت ورزشکاران این رشته به دیگر استان‌ها شده است و الان ۷ بازیکن اردبیلی در تیم های سایر استان‌ها رکاب می زنند در حالی که اگر اردبیل یک تیم داشت همه ورزشکاران می‌توانستند تحت نام اردبیل برای این استان افتخار آفرینی کنند .

عضو تیم هیات دوچرخه سواری زنجان ادامه داد: انتظارما از مسؤلین استان این است که به همه به یک چشم نگاه کنند و حداقل شرایط را برای ورزشکاران فراهم کنند و طوری نباشد، من ورزشکار که با تمامی توان و حداقل امکانات برای این شهر و استان زحمت می کشم به دلیل بی توجهی به ورزشکاران دو چرخه سواری سه سال است که پا رو پله های اداره کل ورزش و جوانان نگذاشته‌ام.

سه سال است با هزینه‌های شخصی خود در مسابقات قهرمانی کشوری با نام اردبیل شرکت می‌کنم 

ادهمی به مسابقات قهرمانی کشوری اشاره کرد وگفت: سه سال است با هزینه‌های شخصی خود در مسابقات قهرمانی کشوری با نام اردبیل شرکت می کنم؛ انتظار داریم مسؤلان ورزش استان و هیات حداقل هزینه‌های ما را بپردازند در حالی که در دیگر استانها چنین شرایطی را نمی توانی ببینی.

عضو تیم پیست پشگامان یزد ادامه داد: از هیات دوچرخه سواری استان انتظار ورزشکاران زیاد است هرچند به لحاظ پشتیبانی سخت افزاری تا جایی که امکانات و تجهیزات داشته باشند در اختیار ورزشکاران می گذارند اما به لحاظ حمایت‌های مالی چیزی از هیات ندیده‌ایم با وجود اینکه انتظار پاداش نداریم اما حداقل هزینه‌های اردوها و یا مسابقات اگر پرداخت شود می‌توانیم در کورس باقی بمانیم .

در ادامه رییس هیات دوچرخه سواری استان اردبیل در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما با اشاره به انتقادات برخی ورزشکاران اظهار کرد: هدف ما از حضور در هیات گره گشایی از کار وزرشکاران بوده ولی از ورزشکاران هم انتظار داریم مشکلات خود را مانند یک خانواده در داخل خود هیات و با گفتمان حل کنند.

معصومه صمدیان محور اصلی انتقادها را نبود اعتبارات لازم دانست و گفت: کمبود اعتبارات مختص هیات دوچرخه سواری نبوده بلکه همه هیات های ورزشی در استان با آن درگیر هستند و دلیل اصلی عدم تیم داری ما نیز مربوط به نداشتن بودجه کافی در هیات است .

وی با اشاره به مذاکراتش با چند شرکت خصوصی در رابطه با اسپانسری و تیم داری  برای استان گفت:  مذاکرات خوب و موفقی داشتیم و این شرکت ها قول همکاری داده بودند اما با شیوع کرونا خود آن شرکت ها به لحاظ اقتصادی با مشکل مواجه شدند و تا امروز نیز همچنان پیگیر قضیه هستیم .

صمدیان به دلیل اصلی نبود دوچرخه سوار اردبیلی در تور بین المللی آذربایجان علیرغم میزبانی اردبیل اشاره کرد وگفت: طبق قوانین فدراسیون جهانی، هر تیمی بخواهد در تور بین المللی شرکت کند باید قبل از پایان سال میلادی منتج به آغاز آن تور به صورت رسمی ثبت شود (یعنی اگر اردبیل بخواهد در سال آتی تیمی در تور داشته باشد باید باشگاهی را تا پایان سال میلادی جاری ثبت رسمی کند و بعد بتواند در تور شرکت کند و عملا در سال های قبل و همچنین امسال این اتفاق نیفتاده بود و ما نتوانستیم در تور حضور پیدا کنیم.

رئیس هیات دوچرخه سواری استان ادامه داد: در موارد دیگر شرکت در تور چنین است ورزشکاران استان‌های میزبان با تایید فنی سرمربی تیم ملی می توانند در قالب تیم ملی ب در تور شرکت کنند که متاسفانه در آخرین سال برگزاری تور قبل از کرونا علیرغم اصرار و مذاکرات ما، هیچکدام از ورزشکاران تاییدیه فنی سرمربی را نتوانستند بگیرند. اما با توجه به رشد فنی دوچرخه سوران اردبیلی در سالجاری امیدواریم در صورت برگزاری تور از این استان نیز ورزشکارانی در تورآذربایجان حضور داشته باشند.

رییس هیات دوچرخه سواری استان با بیان اینکه هزینه‌های شرکت در قهرمانی کشور برعهده هیات است، خاطرنشان کرد: تا به امروز تمام هزینه ها طبق فاکتورهای ارائه شده پرداخت شده است ولی در خصوص تامین هزینه‌های اردو به دلیل مشکلات مالی نتواسته ایم پرداخت کنیم به  طوری که امیدواریم با رایزنی های لازم نیز بتوانیم این مشکل را بر طرف کنیم.

رییس هیات دوچرخه سواری استان در خصوص انتقاد رسانه ای یک ورزشکار پیشکسوت گفت: ما از همه پیشکسوتان خواسته ایم در جهت پیشرفت  ورزش دوچرخه سواری استان  با قبول مسؤلیت های اجرایی کمک حال ما باشند اما متاسفانه برخی از این دوستان نه تنها قبول مسولیت  نمی کنند بلکه از ارائه برنامه و یا پیشنهاد هم دریغ می کنند.

وی ادامه داد : ما همه ورزشکاران را در یک چشم می بینیم و تبعیضی بین ورزشکاران مرکز استان و سایر شهر های استان قائل نیستیم و هر ورزشکاری برای استان افتخار آفرین باشد وظیفه خود می دانیم تمام قد از او حمایت کنیم چنان که بیشترین توجه ما به لحاظ استعداد و افتخار آفرینی ورزشکاران مشگین شهری به این شهرستان  بوده است.

صمدیان ادامه داد: هرچند بعضا به دلیل مشکلات مالی نتوانسته ایم تمام خواسته های ورزشکاران را برآورده کنیم ولی با مساعدت اداره کل توانسته ایم برخی کمبودهای ورزشکاران را جبران کنیم .

صمدیان با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان افزود: استان اردبیل به لحاظ برخوداری از طبیعت کوهستانی دارای استعداد و پتانسیل فراوانی در رشته دوچرخه سواری بخصوص رشته های جاده و کوهستانی  است و روند افزایشی ورزشکاران سازمان یافته در دو چرخه سواری  علاقه مندی اردبیلی ها به این رشته را نشان را می دهد که امیدواریم با همدلی و حمایت های مالی بخش خصوصی جایگاه این رشته را در استان و کشور بیش از بیش ارتقا دهیم و اگر انتقادی هم داریم که قطعا هست خواهشمندیم انتقادها با ارائه راهکار و برنامه باشد.

استان اردبیل، به لحاظ برخورداری از طبیعت کوهستانی و جغرافیایی منحصر به فردش، به باور بسیاری از استعداد یاب‌های ورزشی،  پتانسیل‌های خوبی در بسیاری از رشته‌های ورزشی دارد که دو چرخه سواری یکی از آنها است.

گزارش: عقیل صدیق

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.