سهم ورزش خوزستان در بودجه ۱۴۰۰ وزارت ورزش جدی دیده شود
افشین حیدری در شورای ورزش استان که امروز (۱۵ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در ورزش خوزستان کارهای عمرانی خیلی زیادی انجام شده است. طی سالهای ۹۲ تا ۹۵، ۸۶ پروژه ورزشی وجود داشت که قرارداد آنها بسته شد. همچنین از ابتدای سال ۹۶ تا پایان سال ۹۸، قرارداد ۳۸۹ پروژه عمرانی بسته شد و خوزستان به عنوان یکی از استانهای پیشرو در کارهای عمرانی است.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، وی افزود: خوشبختانه اعتبارات خوبی توسط مجموعه سازمان برنامه و بودجه و مجمع نمایندگان تخصیص پیدا کرد که در این زمینه مساعدتهای وزارت ورزش را هم داشتهایم. همچنین مناقصه ۱۱۵ زمین چمن مصنوعی را هم داریم که روکش آن ها آماده شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان گفت: در پایان هفته جاری نیز اگر اتفاق خاصی رخ ندهد با حضور معاون وزیر ورزش و جوانان، ساختمان هیاتهای ورزشی خوزستان و خانه بوکس اهواز افتتاح خواهند شد. همچینن در افتتاحیههایمان چند زمین چمن مصنوعی و توزیع تجهیزات خانه ورزش روستایی در ۷۰ روستا و توزیع تجهیزات برای ورزش محلات را هم داریم، ضمن این که طی دو هفته گذشته نیز بخشی از این تجهیزات تقدیم ورزش محلات شد.
وی افزود: هفته گذشته نیز با حضور استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، جلسهای با وزیر ورزش داشتیم که قرار شد اعتباری جهت تکمیل پروژههای ۸۰ درصد خوزستان تخصیص داده شود. البته واقعیت این است که سرانه ورزش خوزستان نسبت به برخی استانهای برخوردار و نسبت به متوسط کشوری عقب است که باید فکر اساسی صورت بگیرد تا بتوانیم در رنکینگ سرانه ورزشی کشور، جایگاه واقعی خوزستان ایجاد شود.
حیدری عنوان کرد: خانه کشتیهای اندیمشک و ایذه در مناقصه هستند و امیدواریم که تکمیل شوند. در حال حاضر این ۲ خانه کشتی با اعتباری بالغ بر بیش از ۶۰ میلیارد تومان در حال تکمیل هستند. همچنین انشاءالله هفته آینده تفاهمنامهای بین استاندار، سازمان برنامه و بودجه خوزستان و همچنین وزیر ورزش منعقد میشود که در این تفاهمنامه قرار است ساخت ۵۰ سالن ورزشی چند منظوره، ۳۰۰ زمین چمن مصنوعی و ۵۰ سالن تمرینی در استان خوزستان از محل اعتبارات ورزش در استان خوزستان و وزارت ورزش آغاز شود. هزینه اعتباری که برای این کار ارزشمند در نظر گرفته شده ۵۰۰ میلیارد تومان است.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم سهم ورزش خوزستان به صورت جدی در بودجه ۱۴۰۰ وزارت ورزش دیده شود که امیدوارم این مهم با کمک نمایندگان مجلس صورت بگیرد. با توجه به اینکه خوزستان نقش بسیاری در توسعه عمرانی کشور به واسطه درآمدهایی که دولت در استان خوزستان محقق میکند، دارد، کار سختی نیست و این یکی از موضوعاتی بود که وزیر ورزش نیز بر آن تاکید داشت.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان درباره ورزشگاه غدیر اهواز نیز گفت: با کمک همه عزیزان به ویژه نمایندگان استان در کمیسیون تلفیق، ردیف دائمی برای ورزشگاه غدیر در نظر گرفته شد. این مهم در لایحه پیشنهادی بودجه دیده شده است و امیدوارم در صحن مجلس هم مصوب شود و از این به بعد ورزشگاه غدیر دارای یک ردیف اعتباری دائمی باشد و مشکلی در زمینه بحث حفظ و نگهداری آن وجود نداشته باشد زیرا با توجه به افتتاح ورزشگاه فولاد و نبود درآمد مستقل، کار حفظ و نگهداشت ورزشگاه غدیر سخت بود و امیدوارم ردیف بودجه محقق شود.
وی با اشاره به مشکلاتی که در پی شیوع کرونا گریبان گیر باشگاه های ورزشی خوزستان شد نیز خاطرنشان کرد: با توجه به تعطیلیهایی که به واسطه ویروس کرونا لحاظ شد، باشگاههای ما شرایط خوبی ندارند و در مضیقه هستند و امیدوارم فکر اساسی به حال این باشگاهها شود. البته پیشنهاداتمان را به وزارت ورزش دادهایم تا اگر بشود از طریق دولت راهکاری بیاندیشند زیرا واقعا باشگاههای ورزشی در سطح استان خوزستان از توان اقتصادی قوی برخوردار نیستند و همین تعطیلیها نیز مزید بر علت شده است تا برخی باشگاهها تعطیل شوند یا کلا باشگاه خود را جمع کنند.
حیدری گفت: طی بازدیدی که با رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی از ورزشگاه غدیر اهواز صورت گرفت، قرار شد مبلغ یک میلیارد تومان برای ساخت سایت اهداف پروازی اختصاص پیدا کند و قرار شد از دل همین پول نیز، پول کارگران ورزشگاه غدیر پرداخت شود. اما آنچه برای تکمیل سایت و هزینه اسلحه مورد نیاز است بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که میطلبد در این زمینه نگاه ویژهای به بحث بودجه شود.
وی بیان کرد: پارک بانوان نیز باید توسط بانوان اداره میشد اما متاسفانه شهرداریها در سطح استان سناریو یا برنامه نیز نداشتند. بنابراین در همین کلانشهر اهواز، پارک های بانوان بسته یا بلاتکلیف هستند که میطلبد در این زمینه نیز همکاریهای لازم صورت بگیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان درباره ورزشگاه تختی هم عنوان کرد: سرویس بهداشتی ورزشگاه تختی اهواز و همچنین رختکنهای این ورزشگاه بازسازی شدند. ما برای مجموعه ورزشی تختی اهواز نیز طرح داریم و قرار است بر اساس طرحی که دادهایم، سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، اعتباری برای بازسازی کامل ورزشگاه اختصاص دهد.
وی با بیان این که در سه سال گذشته بسیار کار کردهایم اما حتی یک نشست خبری هم نگذاشتهایم، افزود: معقتدیم ما خدمتگزار مردم هستیم و هدف کار کردن است و دنبال تبلیغات نبودهایم. در حوزه ورزش خوزستان در طول تاریخ ورزش هیچ دورهای اینقدر پروژه عمرانی شروع به کار نشد. ۱۰ بار نیز ورزیر ورزش به واسطه ارتباط خوبی که با استاندار دارد در استان حاضر شد. البته مشکلات ورزش خوزستان زیاد است اما بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در این سه سال به ورزش خوزستان تزریق شده است. در هر صورت کارهای بزرگی صورت گرفته است اما هنوز از نظر سرانه ورزشی به ایده آل نرسیدهایم و کمبودهایی وجود دارد. اما خواهش من این است که تنها نیمه خالی لیوان دیده نشود و نیمه پر لیوان هم دیده شود. با تمام سختیها، تیمهای لیگ برتری را حفظ کردیم. بسکتبال پتروشیمی امسال تیم نداد اما به سختی با تیم دیگری در لیگ حضور پیدا کردیم.
حیدری با پیشنهادی خطاب به استاندار خوزستان، گفت: درخواست دارم برای شنیدن حرف ها و رسیدگی به مشکلات خوزستانیهای دارای سهمیه المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۱ توکیو، جلسه ای با حضور شخص شما برگزار شود تا خوزستانیها با آمادگی کامل و خیال راحت به المپیک و پارالمپیک فکر کنند.
وی همچنین عنوان کرد: پارک روباز بهبهان اکنون در مرحله ۷۰ تا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است و امیدوارم فاز یک آن ۲۲ بهمنماه افتتاح شود. کلنگزنی پارک همگانی آبادان با اعتبار ۷۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات نفت انجام می شود. ضمن این که در رامشیر نیز با شهرداری آنجا توافق کردهایم که یک پارک همگانی در مجموعه ورزشی شهید تندگویان احداث شود. ۲ پارک ورزش همگانی هم در شهرستان اندیمشک افتتاح شد. میطلبد شهرداران در سراسر استان، برنامهریزیهای لازم در خصوص پارکهای همگانی را داشته باشند. همچنین حیف است که در استان خوزستان از نظر سرانه ورزشی در اختیار بانوان نسبت به استانداردها عقب هستیم و اگر این فضاها در اختیار بانوان قرار بگیرد، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
پایان خبر / تاریخ ما