استفاده از آخرین تکنولوژی در رقابت‌های دوومیدانی مشهد

جواد خسروشیری در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما در خصوص کیفیت و شرایط برگزاری رقابت‌های بین‌المللی دوومیدانی در مشهد، اظهار کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا برخی از ورزشکاران به خواسته خود و برخی دیگر هم به دلیل قوانین خاص کشورشان در این رقابت‌ها حاضر نشدند و تقریبا یک هفته پیش حدود ۱۵ تیم برای حضور در مشهد، اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: در روزهای پایانی منتهی به مسابقات از همه ورزشکاران تست PCR گرفته شد و نهایتا میزبان ۹ تیم خارجی در این رقابت‌ها بودیم. مسابقات بین‌المللی در سطح بالایی قرار دارد و تیم‌های قدری همچون عراق در این تورنمنت شرکت کردند.

ناظر فنی و عضو کمیته برگزاری اولین دوره مسابقات بین‌المللی دوومیدانی در مشهد، در خصوص میزبانی این شهر توضیح داد: مشهد میزبانی‌های زیاد و خوبی داشته و وجود داوران و کادر برگزاری قوی در این شهر، کیفیت اجرایی این رقابت‌ها را بالا برد. آخرین استانداردهای فدراسیون جهانی دوومیدانی در این رقابت‌ها لحاظ شد و مسئولان هیات دوومیدانی، شهرداری مشهد و مسئولان آستان قدس در برگزاری هر چه بهتر این مسابقات نقش داشتند.

خسروشیری در خصوص رکوردزنی ورزشکاران در این رقابت‌ها، تصریح کرد: حسن تفتیان رکورددار ایران در دو سرعت است ولی قهرمانی دونده عراقی در این رشته، تلنگر خوبی به تفتیان بود که هنوز تا آمادگی ۱۰۰ % فاصله دارد. در پرتاب دیسک حسین رسولی، که یکی از شانس‌های کسب سهمیه المپیک توکیو است، توانست رکوردش را ارتقا دهد.

وی اضافه کرد: در پرتاب نیزه قهرمان آسیا از پاکستان در این رقابت‌ها حضور داشت و حدود ۸۶ متر پرتاب کرد درحالیکه رکورد ایران در حدود ۷۶ متر است. شرایط مسابقات از دید فنی قابل قبول بود. این مسابقات در تقویم فدراسیون جهانی دوومیدانی ثبت شده و رکوردهای ورزشکاران مورد قبول این فدراسیون است. سعی کردیم در این تورنمنت از آخرین تکنولوژی استفاده و استانداردهای جهانی رعایت کنیم.

ناظر فنی و عضو کمیته برگزاری اولین دوره مسابقات بین‌المللی دوومیدانی مشهد، همچنین در خصوص عملکرد بانوان در این رقابت‌ها، یادآور شد: با وجود محدودیت‌هایی که در بخش بانوان وجود دارد، طی چند سال اخیر عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته‌اند. یکی از علل رکوردشکنی آن‌ها برگزاری مسابقه در استادیوم مجهز امام رضا (ع) بود. رکوردهای زیادی در بخش بانوان جابجا شد که نویدبخش آینده روشن است.

خسروشیری ادامه داد: چند ماه دیگر رقابت‌های المپیک را در پیش داریم. پس از وقفه‌ای طولانی، ورزشکاران در رقابت‌های بین‌المللی دو و میدانی جام امام رضا (ع) به رقابت پرداختند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ورزشکاران روز قبل از مسابقه، اجازه تمرین در زمین مسابقه را داشتند یا نه، توضیح داد: در همه جای دنیا رسم است که ورزشکاران روز قبل از مسابقه، وارد زمین می‌شوند و در آن تمرین می‌کنند. برای این موضوع تمهیداتی اندیشیده شد. در سه تایم زمین‌های پرتابی و پرش را برای ورزشکاران آماده کردیم و تمرینات خودشان را انجام دادند.

آقاخانی: امیدوارم سه سهمیه المپیک بگیریم
 
بهرام آقاخانی، سرپرست نایب رییس فدراسین دوومیدانی ایران، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از سال ۵۳ تاکنون، اولین بار است که ایران میزبان مسابقات بین‌المللی دوومیدانی است. با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی و دستورات وزارت بهداشت، این مسابقات برگزار شد. به همت مسئولان استانی و مخصوصا آستان قدس رضوی، این رقابت‌ها در بهترین استادیوم کشور و با کیفیتی مطلوب برگزار شد و سطح مسابقات هم عالی بود و امیدوارم که شاهد میزبانی‌های بیشتر در ایران باشیم.

سرپرست نایب رییس فدراسین دو و میدانی ایران در خصوص ثبت جهانی این رقابت‌ها، یادآور شد: رقابت‌های بین‌المللی دو و میدانی ثبت جهانی شده و قرار است هر سال برگزار شود. بنا به شرایط ممکن است محل برگزاری مسابقات تغییر کند. چند استادیوم خوب در کشور داریم، اما امکانات ورزشگاه امام رضا (ع) نظیر ندارد.  

آقاخانی بیان کرد: چند ورزشکار تیم ملی در کیش اردو زده بودند و برای مسابقات انتخابی المپیک تمرین می‌کردند. در ماه‌های آتی هم اردوهای دیگر برای آمادگی بیشتر برگزار خواهد شد. اواخر خرداد سهمیه‌های قطعی المپیک مشخص خواهند شد. فکر می‌کنم می‌توانیم سه سهمیه برای المپیک بگیریم.

وی در خصوص ابتلای رییس فدراسیون دو و میدانی ایران به کرونا، گفت: هاشم صیامی در قرنطینه به سر می‌برد تا نتیحه تست کرونا او مشخص شود.

سرپرست نایب رییس فدراسین دو و میدانی ایران در پاسخ به انتقاد ورزشکاران پرتاب وزنه نسبت به استاندارد نبودن دایره پرتاب، توضیح داد: به غیر از سر خوردن یکی دو ورزشکار مشکل خاصی نبود و مواد لازم برای بهبود وضعیت دایره پرتاب در بخش پرتاب وزنه اضافه شد و مشکل حل شد، همچنین فدراسیون حمایت‌های لازم را از تفتیان انجام داده و مشکل سرقت کفش‌ها را باید از خودش بپرسید.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.