دبیر: هیچ قولی برای کسب مدال نمیدهم/ مزدورهای داخلی نگذاشتند جدیدی رای بیاورد
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، علیرضا دبیر درباره حضور کشتی گیران ایران در رقابت های کسب سهمیه، گفت: ابتدا خسته نباشید به کادرفنی تیمهای کشتی آزاد و فرنگی میگویم که در ماههای گذشته و با وجود کرونا شرایط سختی را پشت سر گذاشتند. شرایط اردو از سربازخانه سختتر است و کرونا نیز شرایط را سختتر کرده است.حسین نوری هم زحمت کشید. قطعا او ۱۰ بار دیگر با حریف چینی مبارزه کند او را شکست می دهد. البته این اشتباه را در جام جهانی صربستان نیز انجام داد.
وی ادامه داد: در خیلی رشتهها مثل فوتبال تنها حضور در المپیک افتخار است اما در کشتی افتخار نیست و اگر قرار باشد کشتیگیران ما در المپیک فقط حاضر باشند و مدال نگیرد فایدهای ندارد.
رییس فدراسیون کشتی افزود: اصلا در فضای مجازی نیستم و شاید یک ماه یکبار بفهمم در فضای مجازی چه گفته اند. بنابراین هر چه می خواهند بگویند من بر روی کارم تمرکز دارم. ما در کشتی فرنگی تیم های یازدهم و در آزاد ششم و نهم جهان را تحویل گرفتیم و امروز در اینجا قرار داریم. خیلی سخت است توقع داشته باشیم بخواهیم بلافاصله این تیم ها را قهرمان المپیک کنم. همه جهان برنامه ۸ تا ۱۲ ساله دارند تا در المپیک به موفقیت برسند.
دبیر تصریح کرد: ما برای مدال همه تلاشمان را می کنیم. من هم تلاش می کنم و هم توکل و توسل دارم اما واقعا طلای المپیک گرفتن کار سختی است و نمیتوانم تعهدی در اینباره بدهم. ما از برنامه مان جلوتر هستیم اما هیچ قولی نمی دهم. تیم نهم و یازدهم دنیا را تحویل گرفتیم و کار بسیار سختی داریم. من آدم حرفه ای هستم نا امید نیستیم و حتما تلاش می کنیم. نوع تفکر بنا و محمدی هم از من حرفه ای تر است. کسب مدال طلای المپیک کار سختی است وگرنه کشتی به جای ۹ طلای المپیک ۹۰ طلا داشت.
رییس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: ما در المپیک سیدنی از ۸ وزن ۵ شانس طلا داشتیم اما در آخر یک طلا گرفتیم. ما تلاش می کنیم و محکم جلو برویم اما از من نخواهید قول مدال طلا بدهم.
رییس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: طلای المپیک را به کسی می دهند که در روز مبارزه ۶ دانگ باشد و حتی به اصطلاح پلک زدن تماشاچیان را ببیند. المپیک میدان بزرگی است اما اگر آماده باشیم حتما موفق می شویم.
وی درباره میزان حمایت مسئولان ورزش و گلایه هایش از بودجه ناکافی کشتی، گفت: من به کشتی نیامدم جهان پهلوان شوم و خودم را گنده کنم بلکه آمدم خودم را هزینه کنم تا کشتی جلو برود. از صالحی امیر و سلطانی فر تشکر می کنم که در حد توانشان کمک می کنند. سال ۹۵ کمیته ملی المپیک ۵ میلیارد و نیم در زمانیکه دلار ۳ هزار تومان بود به فدراسیون می داد اما پارسال به من ۳ میلیارد و نیم داده اند. قرار بوده یک میلیارد به ما بدهند که آن را آوردند جزو حقوق بچه ها. خب شما جای ما تصمیم گرفتید. من کمی هم بودجه نوشتن را بلدم. به همین مسابقات قزاقستان رفتیم دو میلیارد و نیم هزینه کردیم. ما هزینه های داخلی مثل برگزاری اردو را داریم که برای کاهش هزینه ها مدیریت می کنیم اما بلیط هواپیما قبلا هزار دلار میشده ۳ میلیون اما الان می شود ۲۵ میلیون تومان، خب کاری نمی توانیم بکنیم و واقعا مشکل داریم.
رییس فدراسیون کشتی افزود: اتحایه جهانی کشتی بابت هر یک کشتی گیر ۱۸۰ یورو شبانه روز می گیرد. شاید هتلشان ۷۰ یورو باشد اما ۱۸۰ یورو باید بدهیم چون اتحادیه جهانی می گوید. بابت اعتبار از دوستان مجلس هم گلایه کردم چون قرار بود بودجه خوب بگذارند. مطمئن باشید هر چه کشتی دیده نشود عقبتر می رود.
وی افزود: فوتبال را با خودش بسنجیم اما آن را با کشتی مقایسه نکنیم. کشتی مزیت رقابتی ما در جهان است. تا زمانی که روسیه و آمریکا در کشتی قوی هستند قول می دهم کشتی هم در المپیک باشد. آرزو دارم همه رشته های دیگر هم بالا بیایند اما الان کشتی را در جهان داریم حیف است از دست برود. انصافا شخص وزیر ورزش و همکارانش هر چه خواستیم انجام دادند اما چانه کشتی کوچک است و مسئولان باید کمک کنند.
وی درباره بازسازی های انجام شده در فدراسیون کشتی، گفت: خانه کشتی شهید ابراهیم هادی را خدا لطف کرد بازسازی اساسی شد. سالن توفیق و فدراسیون کشتی هم خدا کمک کرد بازسازی شد. به جرات الان فدراسیون کشتی خوشگل ترین فدراسیون در ایران است و به لالوویچ هم گفتم الان از دفتر تو قشنگتر است. این خبر را هم می دهم تا ۱۰ یا ۱۲ روز آینده بزرگترین و مجهزترین کمپ کشتی دنیا به اسم شهید صدرزاده افتتاح می شود. نه تنها در کشتی بلکه در رشته های دیگر هم چنین کمپی نداریم.
وی درباره مشکلات بر سر تحویل آکادمی کشتی، گفت: آکادمی کشتی را هم آن بانک به عنوان اسپانسر تحویل نمی دهد اگر برای کشتی ساخته اند خب تحویل بدهند. اگر روزی ربا از بانک ها جمع شود همه چیز درست می شود. وقتی بانک ها به حرف بزرگان ما گوش نمی دهند خب به حرف من گوش بدهند؟
دبیر در ادامه درباره لزوم توجه به بحث بدنسازی در تیم های ملی کشتی گفت: مربی بدنساز ما الان خود مربیان تیم های ملی هستند و باید بنشینیم و صحبت کنیم. من برای رضا گرایی نگران بودم چرا که یک وزن بالاتر آمده بود، در قزاقستان مدام از او می پرسیدم وضعیتت چطور است اما در مسابقات دیدم واقعا بدنشان خوب است اما در کشتی آزاد امیرمحمد یزدانی کم آورد. تیم اگر برگردد سوریان باید بیشتر در اردو بماند و کار اداری را کم کند. حتما سرمربی و مربی بهتر از من می دانند اما من هم سعی می کنم کمک کنم.
وی درباره لزوم برگزاری انتخابی برای شناخت نفرات ملی پوش نیز خاطرنشان کرد: هفته گذشته ۲ هزار و ۳۰۰ مربی و کشتی گیر در ۳ رویداد کشتی گرفتند. درباره رده نوجوانان پرسیدم گفتند به لحاظ بدنی خوب بودند. کدام فدراسیون می تواند در نوجوانان ۵۰۰ یا ۶۰۰ نفر بیاورد؟
رییس فدراسیون کشتی در پایان درباره رای نیاوردن عباس جدیدی در انتخابات شورای کشتی آسیا، گفت: اگر داوران دو سه نفر از بچه های ما را در کشتی فرنگی قهرمانی آسیا سر بریدند بخاطر این بود که جدیدی رای نیاورد. مزدورهای داخلی باید جواب بدهند چرا او رای نیاورد. یک خانم و یک آقا از ایران به قزاقستان آمدند و شیطنت کردند. البته حتما ما هم خوب کار نکردیم که جدیدی رای نیاورد. تمام کشتی گیران ایران حتی رسول خادم که حریفش بود گواهی می دهند او هیچوقت به دوپینگ نیازی نداشت. جدیدی تا شب انتخابات شورای کشتی آسیا جزو ۷ نفر بود اما یکسری افراد داخلی آمدند و مساله دوپینگ او را بولد کردند تا جاییکه مسئولان اتحادیه جهانی و شورای کشتی آسیا آمدند به من گفتند جدیدی دوپینگ داشته از انتخابات کنار بکشد. امیدوارم نهادهای مسئول در کشور به این موضوع رسیدگی کنند.
پایان خبر / تاریخ ما