اختصاص اعتبار ویژه به رشتههای المپیکی و پارالمپیکی
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به نگاه ویژه مسوولان ورزش به رشته های المپیکی، پارالمپیکی و مدال آور تاکید کرد: برای حضور موفق این رشته ها وافتخار آفرینی ورزشکارانش، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک اعتبارات ویژه ای را تخصیص می دهند.
او درخصوص رشته های جدید نیز گفت: این رشته ها با توجه به وضعیت و شرایط شان به شکل دیگر تامین اعتبار میشوند چرا که این رشتهها باید به طور پایه ای فعالیتهای خودرا گسترش بدهند تا انشاءالله به شرایط حضور در میادین بین المللی برسند، لازم به ذکر است که وزارت ورزش و جوانان نیز به این رشته ها توجه و رسیدگی دارد.
فرهادی زاد در تکمیل توضیحاتش در مصاحبه با برنامه باشگاه شبکه ورزش گفت: به عنوان مثال برای رشته ای که ۴ سهمیه المپیک دارد، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون موظف به حمایت ویژه از ورزشکارانش هستند و آقای دادگر رییس فدراسیون تیراندازی نیز تمام تلاش خود را در این راستا باید انجام بدهد چرا که توقع از این رشته به گونه ای دیگر است.
وی دربخش دیگری از سخنانش به تاثیر منفی تحریمها بر روی ورزش اشاره و در ادامه توضیحاتی را درخصوص تدابیر اتخاذ شده از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ارائه کرد.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: تحریم ها تاثیر مهمی بر روی رشته تیراندازی داشت که از جمله میتوان به ورود فشنگ به ایران اشاره کرد. برای رفع این مساله، با اهتمام رییس فدراسیون اردوهای آماده سازی در خارج از کشور برگزار شد تا تمرینات به صورت حرفه ای تری ادامه پیدا کرده و کمبودهای ناشی از تحریمها به حداقل برسد.
وی این نکته را مورد تاکید قرار داد که درخصوص کمبود فشنگ،هیچ مشکل مالی برای خرید وجود نداشت، بلکه مسائل بین المللی وتحریمها، مسائل بسیاری را برای ما دراین بخش به وجود آورد که با اهتمام مسوولان ورزش تلاش شد کمبودها به حداقل برسد.
فرهادی زاد با تاکید براینکه وزارت ورزش و جوانان نگاه ویژه ای به رشته های المپیکی و مدال آور دارد، بیان کرد: تمامی مسوولان ورزش، حداکثر سعی و تلاش خود را برای رفع مشکلات ورزشکاران و ایجاد شرایط بهتر و فراهم آوردن تسهیلات حرفهایتر کرده و خواهند کرد، تا انشاءالله فرزندان عزیز کشورمان همانند همیشه برای کشور افتخار آفرین باشند.
وی در بخش دیگری از سخنانش توضیحاتی را در خصوص بررسی عملکرد نواب رییس فدراسیونهای ورزشی ارائه کرد و گفت: هدف ما انتخاب مدیران مجرب بانو برای این حوزه است، مدیرانی که درامر مدیریت تبحر و تخصص داشته باشند. به عنوان مثال من قایقران نبودم اما مدیریت کردم، در این بخش نگرش مدیریتی دقیق مورد تاکید است وبرای بررسی این مهم عملکرد نواب رییس توسط کارشناسان وزارت ورزش و جوانان مورد ارزیابی صددرصدی قرار میگیرد.
معاون توسعه ورزش بانوان در خصوص پاداش های ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی گفت: این موضوع درستاد عالی بازهای آسیایی وپاراآسیایی در دست بررسی است و در این خصوص تمام شرایط روحی و روانی ورزشکاران مورد سنجش قرار گرفته و تلاش می شود نمایندگان کشور، در بهترین شرایط به بازیهای ۲۰۲۰ توکیو اعزام شوند و تلاشهایشان نیز نیز مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
پایان خبر / تاریخ ما