رتبه بحرانی ایران در جذب گردشگر/ عقب ماندن از ترکیه،امارات و قطر
به گزارش «تاریخما»، رحیم یعقوب زاده امروز (چهارشنبه ۲۴ بهمن) در چهارمین “گردهمایی گروههای دانشجویی حامی میراث فرهنگی و گردشگری” در اصفهان، اظهار کرد: تلاش میکنیم تا همه شهرها به ویژه شهرهایی که دارای جاذبههای گردشگری هستند در سطوح مدیریتی نگاه دقیقتر و تخصصیتری به گردشگری داشته باشند.
وی افزود: گردشگری هر سال رشد شتابان دارد و آمار و ارقام بیانگر این است کشور ما با وجود جاذبههای فراوان در میان کشورهای جهان و با آثار ثبت شده جهانی و با وجود شایستگی بالا در جهان و تنوع گردشگری حتی در جایگاه ضعیف دنیا هم قرار ندارد.
رئیس مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی ادامه داد: طبق آمار، کشور ایران رتبه ۷۱ در میان کشورهای جذب گردشگر خارجی را دارد که رتبه شایستهای نیست و باید گفت در یک وضعیت بحرانی هستیم. این در حالی است که ترکیه بالای ۴۰ میلیون نفر را در سال گذشته جذب کرده است، قطر و امارات نیز عجیب در حال پیشرفت هستند و ما را پشت سر گذاشتهاند.
یعقوب زاده تصریح کرد: باید به اندازه کارکرد خودمان تلاش کنیم و نوع نگاه به گردشگری را تغییر دهیم. نباید فراموش کنیم ۲۰ سال قبل در کشور گردشگر خارجی را جاسوس میدانستند و ورود آنها را چالش میدانستند هرچند که این نگاه امروز تغییر کرده است اما در عرصه عمل نیز نیازمند تغییر هستیم.
وی تاکید کرد: متأسفانه در زمینه گردشگری هنوز به بازگویی آمار و ارقام دستکاری شده میپردازیم و حتی اگر آمار و ارقام نزدیک به واقعیت هم ارائه کنیم این آمار قابل قبول نیست.
رئیس مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: یکی از اهداف این مرکز این بوده که در دانشگاههای کشور اقدام به فعالیت کرده و فعالیت دانشگاهی گردشگری را فعال کند حال نیز خوشحالیم که این مرکز توانست جای خود را در دانشگاهها باز کند.
یعقوب زاده با اشاره به طرح “ایران مرز پرگوهر” مرکز گردشگری گفت: بیش از ۱۲۰ هزار دانشجو و استاد را در طرح ایران مرز پرگهر برای معرفی کشور و مکانهای گردشگری به بازدید بردهایم.
وی تاکید کرد: میخواهیم نگاه نظرات متخصص دانشگاهی را به گوش مسئولان برسانیم. همین طور سعی میکنیم همه نشستها را به شکل کتاب به دست مسئولان برسانیم.
رئیس مرکز گردشگری جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: گاهی مدیران و مسئولان فقط در حد حرف در مورد گردشگری صحبت میکنند، ولی در عمل پا پس میکشند.
انتهای پیام