نیکخو: فدراسیون تیراندازی باید دلایل عدم موفقیت اهداف پروازی را اعلام کند

نریمان نیکخو در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما در مورد حضورش در تیم ملی تراپ اندونزی اظهار کرد: قرارداد سرمربی‌گری با تیم ملی اندونزی دارم. با توجه به وضعیت ورزشکاران آنها قولی برای گرفتن مدال نداده‌ام. قصد من در تیم اندونزی در مرحله اول ارتقاء سطح تکنیکی ورزشکاران است. البته می‌توان گوشه چشمی هم به کسب عناوین داشت اما قولی برای کسب مدال نداده‌ام.

وی در ادامه در خصوص توجه فدراسیون تیراندازی ایران به این رشته‌ در ۴ سال اخیر گفت: از جایی که تخصصی در زمینه تفنگ و تپانچه ندارم می‌توانم تنها در خصوص اهداف پروازی آن هم ماده تراپ نظراتم را بدهم. با وجود مشکلات زیادی که در این سال‌ها در کشور وجود داشته فدراسیون به خوبی از اهداف پروازی هم به سبب برگزاری اردوهای داخلی، هم انجام اردوها و هم مسابقات خارجی پشتیبانی کرده است. 

مربی اسبق تیم ملی تراپ ایران در ادامه گفت: فدراسیون ملی‌پوشان اهداف‌پروازی را به اکثر مسابقات انتخابی المپیک و آسیایی فرستاد اما متاسفانه این اعزام‌ها و تمرینات بدون حتی یک صفحه برنامه مدون بود که قطعا نتیجه‌ای هم دربر نداشته است. ما کماکان منتظر نشر جوابیه کارگروه فنی و جوابیه تیم مربی‌گری برای آن نتایج هستیم.

نیکخو در ادامه در خصوص دلایل کنار گذاشته شدنش از مربیگری تیم ملی تراپ گفت: در سال ۲۰۱۵، به دلیل ناکافی بودن تیم مربیگری، به درخواست فدراسیون به عنوان مربی در خدمت تیم ملی قرار گرفتم. تیم‌ملی با مربیان هم رده و بدون سرمربی، به کار خود ادامه داد. در آن سال تیم‌ملی به سه سفر اعزام‌ شد ولی کلا من را به عنوان مربی نیمی از تیم، به اولین مسابقه اعزام کردند و صرفا مربیان دیگر مورد لطف قرار گرفتند. بعد از آن مسابقات که حتی هنوز قرارداد و حکم آن‌را دریافت نکرده‌ام، به دلایل نامعلومی از تیم کنار گذاشته شدم. هرچند شاگردانم بهترین نتیجه‌ها را گرفتند.

وی افزود: ۲ سال بعد از آن به واسطه یک تفنگ تمام ایرانی به نام هماک، مجددا شروع به تیراندازی کردم و با افتخار و با تفنگ ملی، مجدد خود را به تیم ملی رساندم. بعد از کمی تمرین و مسابقه در جایگاه اول تیم ملی و جایگاه اول بین ورزشکاران ایرانی در رنکینگ بین‌المللی قرار گرفتم. ولی همان تیم مربی‌گری قبلی، این‌بار من را به عنوان تیرانداز رده اول از مسابقات سهمیه المپیک کنار گذاشتند. البته همانطور که پیش‌بینی می‌کردم، ورزشکاران در آن مسابقات بدترین نتیجه را کسب نمودند که باز هم منتظر نشر بررسی کارگروه فنی و کارگروه مربیگری فدراسیون هستیم. البته این اتفاق عینا در بین ورزشکاران خانم هم افتاد و نفر اول رنکینگ را حذف کردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای حذف تان از تیم ملی دلیلی عنوان شد، گفت: خیر تنها بدون برنامه قبلی تعداد مسابقات را زیاد کردند تا آنطور شود که مدنظرشان است.

عضو پیشین تیم ملی تراپ در ادامه گفت: بعد از این اتفاق به دوستان عرض کردم بدعت بدی گذاشتید. دیگر کسی حاضر نمی‌شود از شکم خود و خانواده زده و تمرین کند تا در لحظه آخر بر اساس میل و سلیقه شخصی نفر اول را از اعزام خط بزنید! اعتمادها را از بین بردید. 

وی با ناراحتی گفت: متاسفانه مربیان تمام واقعیت‌ها را به مدیران فدراسیون نمی‌گویند و صرفا با وعده و وعید و بدون برنامه در آنجا مربی‌گری می‌کنند! البته از این لحاظ کاملا به آنها حق می‌دهم چون دوستانی کاربلد باعث می‌شوند بالادستی‌ها در فدراسیون، آخر پاییز جوجه‌ها را درست شمارش نکنند! امید دارم که روزی این رویه غلط به پایان رسیده و مربیان را جوابگوی عملکردشان کنیم، خصوصا وقتی حرف از بیت‌المال در میان باشد.

نیکخو خاطرنشان کرد: امکاناتی که در سالیان اخیر در اختیار تیم مربیگری تراپ قرار داده شد، می‌توانست منجر به کسب مدال شود. بهتر است علت عدم موفقیت توسط کارشناسانی خارج از آن کارگروه مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانند بدون شبهه علت را جویا شوند و در اختیار فدراسیون و جراید قرار دهند.

وی گفت: در مسابقات انتخابی المپیک قطر، تعدادی از نفرات بدون در نظر گرفتن رنکینگ و امتیازات داخلی و تنها بواسطه سلایق و تمایلات شخصی گروه مربیگری اعزام شده بودند که منجر به عدم موفقیت در کسب سهمیه شد. من بعد از مسابقات با دادگر ملاقاتی داشتم و همچنین از اندونزی با وی تماس گرفتم و در مورد آینده تیم ملی و انتخاب مربی از بنده سوال کردند. من در پاسخ عرض کردم، عدم موفقیت اهداف پروازی با وجود نگاه ویژه فدراسیون به این رشته که همراه با پشتیبانی، تدارکات و اعزام‌های متعدد به مسابقات جهانی و آسیایی برای کسب سهمیه بوده، نیاز به بهره‌گیری از مربیان بهتر را بیش از پیش طلب می‌کند و به قول معروف دیگر در این برهه آزموده را آزمودن خطاست. البته ایشان گفتند بعد از مسابقات قطر دیگر تیم ملی اعزامی نداشته و در حال حاضر نیز مربی ندارد.

نیکخو گفت: بنده نیز به عنوان عضوی از جامعه اهداف پروازی کشور امیدوارم با تشکیل کمیته کاملا فنی و باتجربه و با حضور متخصصان این رشته با دقت، منصفانه و بدون مدنظر قراردادن توصیه ها و منفعت‌های شخصی، کارنامه مربیان قبلی که حتما مورد بررسی قرار گرفته، منتشر شود. ضمنا امیدوارم در آینده هم مربیان شایسته ای برای اهداف پروازی کشور انتخاب شوند و شاهد شکوفایی وکسب موفقیت این رشته در سطح جهان باشیم. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت‌ها و توجه‌ها به اهداف پروازی به خاطر فرزند رئیس فدراسیون بوده است، گفت: همانطور که عرض کردم، صرفا در زمینه تخصصم قادر به پاسخگویی هستم و امیدوارم دیگران نیز صرفا در مورد تخصصشان نظر دهند. رشته ورزشی ایشان نیز همچون تفنگ و تپانچه، با من متفاوت است. اطلاعات و نظری در مورد عملکرد ایشان ندارم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.