اولین برنامه دولت احتمالی محسن رضایی
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، محسن رضایی میرقائد روز یکشنبه، با تاکید بر اصلاح رابطه بورس، بیمه و بانکها با تولید، اظهار کرد : اقتصاد قلبی دارد که بورس، بیمه و بانک سه بخش این قلب هستند، اما در کشور ما این سه بخش ناهماهنگ عمل میکنند که اصلاح این امر از طریق شورای تثبیت مالی که در کشورهای اروپایی و آمریکا هم در سال ۲۰۰۸ میلادی تشکیل شده و الگویی موفق بوده، انجام خواهد شد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: هدایت کردن بانکها و بورس به سمت تولید و سرمایهگذاری، دو طرفه است؛ تولید ایران باید پرجاذبه، بازدهی و سوددهی بالا داشته باشد، بنابراین ایجاد جاذبه در تولید ملی اولین برنامه من خواهد بود.
رضایی تصریح کرد: این سه قسمت قلب اقتصاد مانند سه جزیره دور از هم عمل میکنند. خون رسانی و تغذیه اندامهای اقتصاد ایران به دلیل یکپارچه عمل نکردن، ناکارآمد است.
وی با بیان اینکه به همین منظور، شورای تثبیت مالی از این سه نهاد درست میکنم، اضافه کرد: بورس جدای از بانک مرکزی و بانک مرکزی جدای از بورس و هر دو اینها جدای از بیمه نیستند.
رضایی گفت: این سه نهاد به اضافه وزیر اقتصاد و وزیر صمت، جریان خون و نبض اقتصادی کشور را تنظیم میکنند؛ از طرف دیگر مشوقهایی برای تولید خواهیم گذاشت که بانکها و بورسهایی که سرمایه های خود را به سمت تولید میبرند را تشویق میکنیم.
وی افزود: اگر صادرات را توسعه ندهیم، بازدهی در تولید ملی بالا نمیرود و نقدینگی بهجای آنکه سمت تولید برود به سمت رانت و دلالی میرود و همین فجایعی در اقتصاد ملی در این دولت به وجود آمد را خواهیم داشت.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره اف ای تی اف گفت: پرونده اف ای تی اف در مجمع تشخیص مصلحت نظام باز است و اگر دولت من روی کار بیاید به طور جدی ابهامات را در داخل کشور، خارج از کشور و در دبیرخانه اف ای تی اف دنبال میکنیم .
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام تنها ۱۲ اقدام از ۳۹ اقدام انجام شده دولت را قبول کرده است، ادامه داد: اگر هم هر دو لایحه در مجمع تصویب شود با این دیپلماسی که دولت ما داشته شاید ۵ تا ۶ سال طول بکشد و وارد اف ای تی اف نشویم.
رضایی تاکید کرد: من تضمین های لازم را میگیرم و سعی میکنیم ابهامات برطرف شود و اشکالاتی که سر راه پیوستن به وجود آمده، را دنبال میکنیم.
وی همچنین برجام را سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: آمریکا باید به سرعت تحریمها را بردارد و اقدام مشروط را نمیپذیریم و دیپلماسی را از حالت کاغذی خارج کرده و عملی میکنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر دولت ما روی کار بیاید با توجه به شناختی که آنها از ما دارند کوتاه میآیند و به برجام بازخواهند گشت.
رضایی افزایش و تثبیت ارزش پول ملی را جزو برنامهها و سیاست اصلی خود دانست و گفت: باید پول ملی ایران تقویت و در کنار دلار و یورو، قویترین پول منطقه شود.
رضایی افزود: من اقتصاددان هستم و سال ۹۲ درحالیکه هیچ خبری از سقوط پول ملی نبود، یک هزار تومانی را در مقابل کلید برخی آقایان بلند کرده و نسبت به سقوط ارزش پول ملی هشدار دادم و گفتم ارزش پول ملی در خطر است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ایرانیان خارج از کشور دعوت کرد تا برای آبادانی کشور با دولت همراه شوند و گفت: به آنها قول دادهام اگر در انتخابات موفق شوم، زمینه سرمایهگذاری مالی و حضور معنوی آنها در کشور فراهم می کنم.
پایان خبر / تاریخ ما